Вхід | Реєстрація

Ювілей енергетиків

Ювілей енергетиків
17 грудня працівники Кобеляцького району електричних мереж святкували 45‑річчя. Захід відбувся у приміщенні РЦКіД.
Вітали та нагороджували грамотами ветеранів і нині працюючих кобеляцьких енергетиків.
— Це вже сьома філія в області, яка відзначає своє 45‑річчя, — зазначив директор з кадрової політики, оплати праці та соціальних питань Борис Попов. — Нинішній кобеляцький філіал працює далеко не в тих умовах, у яких починали працювати у 65‑му році люди, що зараз присутні в цьому залі. Я схиляю голову перед ветеранами і висловлюю глибоку вдячність за їх самовіддану працю та вклад у розвиток енергетики. Кобеляцький РЕМ — одна із найбільших сільських філій по чисельності робітників: на сьогодні тут працює 143 чоловіки. Середня зарплата становить 2197 гривень.
Керівники міської та районної влади теж вітали працівників кобеляцької філії ВАТ «Поллтаваобленерго». Голова РДА Анатолій Таранушич говорив теплі слова в адресу начальника Кобеляцької філії Сергія Зінченка. Він пригадав стихійне лихо, яке трапилося близько трьох місяців тому і знеструмило половину населених пунктів Кобеляцького району. Особливо стихія зашкодила селу Прогрес. Лихо сталося в неділю, електромережі були порвані, дерева повалені. Проте, за словами Анатолія Таранушича, енергетики діяли оперативно та своєчасно, за що він їм подякував. У свою чергу голова райради Юрій Тагадюк зазначив, що зусиллями багатьох поколінь енергетиків на теренах Кобеляччини було побудовано тисячі кілометрів електричних мереж та сотні трансформаторних підстанцій. Наостанок він побажав працівникам енергетичної галузі стабільності в електромережах. Голова міськради Олександр Ісип ототожнив Кобеляцький РЕМ із поняттям «Кобеляцький район задоволених людей», оскільки вони забезпечують кожну сім’ю електроенергією. Однак у кінці своєї промови він згадав і про незадоволених людей, з якими змушені працювати енергетики: «Ваша робота є принциповою і не завжди подобається людям, бо ви змушуєте не красти електричну енергію та вчасно платити за неї. Обпилюєте дерева заради безпеки громадян. Усе це сприймається населенням непросто. Кобеляцька міська рада завжди вас підтримує і співпрацює з вами.»
Ведучі свята розповідали історію існування Кобеляцької філії, а потім попрохали піднятися в залі тих ветеранів, які пропрацювали енергетиками більше 25 років. Їх піднялося більше десяти. Від імені ветеранів привітав колег Леонід Лебединський. Він пригадав, як працював у РЕСі з 1972 року. Також перед присутніми виступив начальник Кобеляцького РЕСу з1981 по 1986 роки Олександр Спиця.
Атмосфера в залі була доброзичлива, а музичні композиції та гуморески додавали ювілярам святкового настрою.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2010, 14:28 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації