Вхід | Реєстрація

День відпочинку для міліції

День відпочинку для міліції
На професійне свято новосанжарським правоохоронцям вручили грамоти та відзнаки. А ще подарували ліхтарі для нічного чергування та білого зайця — для новорічного настрою.
Понеділок, 20‑го грудня у Ново–санжарському райвідділі разюче відрізнявся від усіх інших понеділків, яких багато минуло із початку року. У коридорах міліцейської установи, як завжди, було зранку людно, сходами вгору-вниз бігали люди у формі. Але цього понеділка ця біганина і метушня не були ознакою того, що десь у районі скоїли резонансний злочин. Клопоти цього ранку були приємними, адже правоохоронці збиралися святкувати. Не всі, звичайно. Ті, кому належало у цей день іти в наряд,  і у свято несли службу. А їх колеги могли спокійно відпочити від роботи бодай один день на рік.
Адже лише у святковий день працівники міліції можуть дозволити собі пофотографуватися біля чарівних ялинок, повз які вони щоранку ходять на роботу. А потім усім зібратися в актовій залі райвідділу та послухати привітання начальника — майора міліції Сергія Махна. Сергій Анатолійович бажав своїм підлеглим успіхів у службі, надійної підтримки вдома та святкового настрою у День міліції. Слова свої начальник райвідділу підкріплював нагородами. Він вручив ряд грамот і відзнак як міліціонерам, так і штатним працівникам райвідділу. Зокрема, високих нагород удостоїлись підполковник міліції Сергій Пархоменко та прапорщик міліції Яків Сергєєв, які отримали відзнаки «За бездоганну службу» 1‑го ступеня.
— Такі нагороди не всі підполковники мають, а він заслужив, — посміхнувся Сергій Махно, вручаючи нагороду Якову. — Дослужиться до генерала! Беріть приклад.
Також почесними грамотами головного управління МВС України у Полтавській області були нагороджені майор міліції Ігор Кіденко та майор міліції Іван Головко.
Грамот у цей день було дійсно багато. Окрім начальника міліції відзнаки кращим вручали ще голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс, голова районної ради Володимир Левицький, селищний голова Андрій Река та місцевий журналіст Петро Жаботинський. Усі вони казали теплі слова про роботу правоохоронців і були щедрими на хороші побажання. Вітали колег-правоохоронців і ветеран Микола Євтушенко, і прокурор району Віктор Каралаш, і керівник медичного центру «Нові Санжари» Олександр Блінов. Останній подарував міліціонерам пару потужних нічних ліхтариків, які іще неодмінно стануть правоохоронцями у пригоді. Красивий і пухнастий дарунок привезли  підшефні райвідділу — вихованці дитячого будинку-інтернату в Андріївці. Вони подарували Сергію Махну великого білого зайця, який буде приносити міліцейській установі успіх у наступному році. Іншим правоохоронцям діти роздали святкові повітряні кульки із добрими і по-дитячому щирими побажаннями усередині. Атмосфера у залі стала якоюсь по-домашньому теплою і неофіційною. І навіть строгі та зазвичай суворі правоохоронці охоче посміхалися. Можливо, так на них вплинуло спілкування з дітьми, а може, кожен із них у цю мить просто згадав свою родину.
Після закінчення урочистої частини міліціонери продовжили відзначати своє професійне свято, але вже без журналістів та фотокамер. Щоб наступного дня забути про день спокою і відпочинку та повернутися до своєї непростої,  відповідальної роботи.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2010, 14:44 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації