Вхід | Реєстрація

Результати конкурсу на кращу новорічну іграшку для міської ялинки

Результати конкурсу на кращу новорічну іграшку для міської ялинки
Кобеляцька міська рада проводила конкурс з виготовлення новорічної іграшки власними руками.
Організатори запрошували всіх бажаючих взяти участь, проте відгукнулися лише вихователі Кобеляцького дитячого садка №2 «Золотий півник» та вихованці Кобеляцької школи-інтернату.  А в останній момент вихованка дитячого садка №1 Катя Ставицька принесла іграшку у вигляді ялинки.
 До членів комісії, які визначали переможців, увійшли Любов Старостіна та Наталія Ткаченко. Усього на огляд комісії було представлено 27 експонатів. Їх зможе побачити кожен, оскільки іграшками буде прикрашена міська новорічна ялинка. Нагадаємо: за умовами конкурсу іграшка повинна бути не менше 20 см у діаметрі та виготовлена з водостійкого матеріалу. За словами організаторів, міські школи не взяли участі у заході через  карантин.
Організатори щиро вдячні за участь у конкурсі вихованцям школи-інтернату: Вадиму Калампару, Чиприяні Чобан, Анні Горбатовій, Роману Зайцю та Сергію Литвину, а також колективу вихователів дитсадка №2, який презентував 22 іграшки.
— У дитсадку 22 вихователі, кожен зробив власними руками по одному експонату, — пояснює директор дитсадка Любов Старостіна. — І це не тому, що я попрохала, а тому, що між вихователями існує здорова конкуренція. Їм тільки скажи — і вони справою загораються.
Іграшки сяяли красою та неординарністю. Найбільше членів комісії вразили роботи вихователів: Світлани Наріжної, яка створила два яскраві місяці з сніжку та картону; Наталії Колісник і Вікторії Коробки, які виготовили композицію «Зорепад» із фольги. Вихователь Даша Старостіна порадувала організаторів конкурсу чарівним гномиком-ліхтариком, а Ольга Курилова – сніжинками.
Зрештою, члени комісії оголосили найактивнішим учасником конкурсу  дитячий садок «Золотий півник», який було нагороджено символічним призом.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2010, 15:54 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації