Вхід | Реєстрація

Новий редактор «Полтавського вісника» хоче зробити газету самоокупною

Це одне з перших завдань, які ставить новопризначений редактор міської комунальної газети „Полтавський вісник” Олександр Луценко перед редакцією видання. Про це він повідомив під час сьогоднішньої сесії Полтавської міськради, на якій Олександра Луценка офіційно затвердили редактором.
"Газета стане справді міською. Я зараз не задоволений, що видання є на пів дайджестом витягів з Інтернету. У нас будуть лише авторські матеріали. Я не вірю, що комунальна газета не може бути самоокупною. Оновлена команда виведе її на окупність", - пообіцяв він.
Проте на стартову фінансову підтримку від міської влади Олександр Луценко сподівається.
У напутньому слові новому редактору мер Полтави Олександр Мамай сказав: "Якщо до вас буде звертатися попередня влада надрукувати якусь статтю і платитимуть за це гроші - вибігайте їм на зустріч і висвітлюйте. У свою чергу нинішня міська влада платитиме теж, якщо замовлятиме публікації". Зокрема, мер запропонував вести в газеті депутатську колонку, у якій почергово друкуватимуться депутати міської ради за рахунок бюджету. У фінансовій підтримці такого плану він пообіцяв всіляко сприяти.
До речі, Олександр Луценко закінчив філологічний факультет Полтавського педуніверситету. Працює 10 років, з яких половину часу займається редакторською діяльністю. Наступного року планує здобути освіту журналіста.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2010, 16:52 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації