Вхід | Реєстрація

Кременчуцький міський голова Олег Бабаєв вручив 23 кременчужанкам нагрудні знаки «Мати-героїня»

Протягом  2010 року відповідно до Указів Президента України 25 кременчужанкам було присвоєне почесне звання «Мати-героїня».  24 грудня міський голова Олег Бабаєв привітав багатодітних матерів   із цією значущою подією та  урочисто вручив їм  нагрудні знаки «Мати-героїня». Вітаючи шанованих представниць слабкої статі, Олег Бабаєв висловив особисту подяку кожній кременчуцькій матері за  нелегку справу виховання 5- ьох та більше дітей, яка стала головною  в їхньому житті. Мер міста вважає, що народити, виховати та допомогти зайняти певний статус у суспільстві кожній дитині багатодітної родини,  непросто. Це можна порівняти з подвигом.
В свою чергу  Олег Бабаєв пообіцяв, що міська влада буде постійно   підтримувати та опікуватись проблемами багатодітних родин. Міський голова зазначає, що кожна  кременчуцька дитина має невід’ємне право бути щасливою, у неї повинно бути все необхідне для життя, навчання та відпочинку. У планах  Олега Бабаєва – створення сприятливого середовища для підростаючого покоління Кременчука, де діти  матимуть змогу отримати не тільки достойну освіту, розвивати свій творчий потенціал,  а й в майбутньому працювати на благо нашого міста.

Автор: Кременчуцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2010, 14:08 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації