Вхід | Реєстрація

Ялинка бажань у Миргороді

Дарувати дітям подарунки в день Святого Миколая - Чудотворця, захисника тих, хто потребує допомоги, уже стало доброю традицією в нашому місті. Так і цього року Миргородський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді при підтримці міської влади, приватних підприємців, спільно з адміністраціями НВЗ та молодіжними активістами міста проводив вітальну благодійну акцію "Святий Миколай - дітям", яка була оголошена з 01.12. по 16.12.2010 року (на знімках).
Акція спрямована на те, щоб Святий Миколай прийшов до дітей, які на сьогодні найбільше потребують уваги, та виконав їхнє найзаповітніше бажання, оскільки акція проводилась під девізом: " Ялинка бажань" . Спочатку волонтери Центру побували вдома в дітей, щоб дізнатися, що саме вони хочуть отримати в подарунок від Святого Миколая. Діти власноруч заповнили "листівку-сердечко ", де вказали своє прізвище, ім'я, рік народження, адресу проживання і найголовніше - три побажання, при умові, що хоча б одне із них обов'язково буде виконано. Кожен учасник благодійної акції, знявши "сердечко" з "Ялинки бажань", взяв на себе зобов'язання виконати бажання цієї дитини. А бажання дітей були найрізноманітніші: м'ягкі іграшки, машинки, ляльки, іграшковий посуд та меблі, книги, конструктори, плаття та навіть клітки для своїх улюблених тварин і, звичайно ж, солодощі. Також діти ще й вказували, яку саме ляльку, книгу чи гру вони б хотіли отримати в подарунок, що добавило неабияких турбот для учасників акції. Та результат виявився надзвичайним! Недарма в цей день кож¬на дитина очікує на чудо, бо всі 52 дитини, які охоплені вітальною благодійною акцією, отримали в подарунок від Святого Миколая все, що побажали!
Волонтери центру, виконуючи обов'язки Діда Мороза та Снігуроньки, напередодні дня Святого Миколая передали кожній дитині не просто подарунок, а віру на краще.
Не забули і цього року Дід Мороз та Снігуронька відвідати 25 діток, які в цей день перебували на лікуванні в дитячому відділенні ЦРЛ, та подарувати їм іграшки, зібрані дітьми зі шкіл у рамках акції. А для 25 дітей із10 сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, були спаковані подарунки з іграшок, цукерок та меду, які вони отримали в цей день від Діда Мороза та Снігуроньки.
Надзвичайно приємно відзначити , що цьогорічну акцію"Святий Миколай - дітям", незважаючи на карантин, підтримали усі загальноосвітні навчальні заклади, студенти керамічного технікуму, учні ПТУ. Активно до акції долучилися 14 приватних підприємців: Марцинковський В.І, Запорожець О.М., Устюгов С.В., Ганнюшкін С.М, Демічева Н.В., Шарпило С.М., Котенко С.П., Худайкулов С.Ф., Вяльцева Л.М., Уткіна Н.М., Силкіна С.С., Сюсюкало Т.Г, Діброва С.В. та депутати міської ради Прокопенко В.М., Михайленко С.Ю. і водії таксі 15-63.
Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді висловлює щиру вдячність усім людям доброї волі, які поділилися частинкою свого серця з тими, хто опинився в складних життєвих обставинах. У рамках проведення вітальної благодійної акції "Святий Миколай - дітям" 102 дітям нашого міста, які потребують особливої уваги, було подароване свято, усмішки і подарунки.

Автор: Н.О.Гирка, директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді,


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2010, 15:41 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації