Вхід | Реєстрація

Міський голова Олег Бабаєв переймається проблемами жителів району Лашки

У п’ятницю 24 грудня міський голова Олег Бабаєв здійснив робочий об’їзд району Лашків. Разом із заступниками міського голови Валерієм Медведовським, Віктором Калашником, Миколою Воловиком, головою Автозаводської районної ради Володимиром Коваленком та керівниками комунальних служб міста Олег Бабаєв оглянув територію мікрорайону і одразу на місці окреслив найбільш проблемні питання та намітив шляхи їх вирішення. Перше, що впало в око міському голові, так це несанкціонована торгівля м’ясом в антисанітарних умовах, що називається прямо із землі. Міський голова відразу дав доручення відповідним службам усунути торгівлю м’ясопродуктами сумнівної якості, щоб зберегти здоров’я громадян, які можуть купити цю продукцію. Звернув Олег Бабаєв увагу і на антисанітарний стан біля зупинки громадського транспорту. Негайно прибрати сміття та визначити відповідального за наведення порядку на даній території – отримали завдання відповідні служби. Проблемою Лашків протягом багатьох років лишаються розбиті дороги, точніше їх відсутність, а також підтоплення дворищ. Щоб остаточно вирішити ці питання потрібні чималі кошти, адже треба будувати дороги і водночас будувати канали для відводу води, понижувати рівень підземних вод. Коштів на це у міському бюджет немає, тож з року в рік люди потерпають від незручностей. Звичайно, вирішити проблему одним днем неможливо, але прорахувати і продумати найбільш раціональні шляхи виходу із ситуації необхідно. Тому міський голова націлив відповідальних осіб надати пропозиції щодо покращення рівня життя на Лашках. Що ж до стихійних сміттєзвалищ, які виникають на вільних від забудови територіях, та й безпорядку біля окремих приватних дворищ, то тут треба вимагати від господарів дотримання санітарних норм, обов’язково вимагати укладання договорів з КТП -1628 на вивіз сміття. Зараз при виконкомі міської ради створюється відділ, який буде контролювати стан благоустрою у місті і матиме право штрафувати порушників порядку, тож безвідповідальних господарників будуть наказувати.
Цього ж дня міський голова побував з робочим візитом у Третій та Першій міських лікарнях та дитячій міській лікарні. За результатами візиту вирішено питання розширення та ремонту реанімаційного відділення третьої міської лікарні, ремонту відділення у дитячій лікарні, а також розглянуто питання можливого перенесення відділення онкодиспансеру в інше приміщення Першої міської лікарні.

Автор: Кременчуцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2010, 15:38 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації