Вхід | Реєстрація

У Полтаві шукають таланти

У Полтаві розпочався прийом заявок на V ювілейний Всеукраїнський фестиваль-конкурс „Шукаємо таланти”. Організатори фестивалю вже визначились із датою проведення талант-шоу – це 15-17 квітня 2011 року.
Голова оргкомітету, керівник громадської організації «Європейська молодіжна ліга» Віталій Нечитайло розповів, що фестиваль-конкурс «Шукаємо таланти» тепер триватиме три дні, адже в два, як це було раніше, вміститися не вдається. Це тому що кількість бажаючих взяти участь у фестивалі з року в рік зростає, а цього разу вона просто «зашкалює».
«Головою журі, як і минулого року, буде Народний артист України, засновник фестивалю-конкурсу "Червона рута" та ще більш ніж десятка яскравих фестивалів в Україні Мар'ян Гаденко. Ми вже запросили на наше дійство переможця проекту "Танцюють всі-3" Сашу Геращенка. Він, до речі, пообіцяв дати майстер-клас, адже стало вже доброю традицією фестивалю давати майстер-класи членів журі», - говорить Віталій Нечитайло.
Також організатори обіцяють, що запросять на фестиваль уже відому нашу землячку, переможницю проекту «Україна має талант! - 2» Олену Ковтун та популярний молодіжний шоу-гурт «Ecstasy».
Нагадаємо, минулого разу на фестивалі-конкурсі «Шукаємо таланти» зібралося більше 850 дітей та молоді з Рівненської, Вінницької, Тернопільської, Харківської Дніпропетровської та Полтавської областей. Загалом за чотири роки існування фестивалю у ньому взяли участь близько 8 тисяч учасників.
Вокалісти, хореографи, представники розмовного та оригінального жанру, театри мод та модельні агенції можуть ознайомитись із Положенням про проведення фестивалю-конкурсу на сайт: www.european-league.com.ua та надіслати анкету-заявку для участі.

Завантажити анкету-заявку

Завантажити положення фестивалю-конкурсу


Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2010, 11:37 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації