Вхід | Реєстрація

Стартували свята Головної ялинки області

Стартували свята Головної ялинки області
Вчора в ОЦЕВУМі традиційно напередодні Нового року пройшло свято Головної ялинки області. На неї запросили дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які навчаються в загальноосвітніх закладах області.
Учасників свята зустріли казкові герої. Дитячі творчі колективи та актори обласного театру ляльок розважали дітвору зі сцени великої зали обласного центру естетичного виховання учнівської молоді.
Від імені влади з новорічними святами дітей та гостей свята привітав заступник голови Полтавської облдержадміністрації Олександр Коваль. Зокрема, він побажав дітлахам здоров'я, щастя та гарного настрою.
Усі учасники свята та виконавці концертно-розважальної програми отримали солодкі подарунки, призи і сувеніри.
Свято Головної ялинки області підготували Головне управління освіти і науки, управління культури та відділ у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації