Вхід | Реєстрація

Нас меншає…

Станом на 1 жовтня, чисельність наявного населення в Кобеляцькому районі становила 46116 чоловік із них 15863 чоловік у міській місцевості, 30253 чоловік у сільській місцевості. У порівнянні із станом на 1 вересня, чисельність наявного населення скоротилась на 57 чоловік.
Така ситуація буде продовжуватись, що спричинено рядом факторів.
Так, за жовтень місяць 2009 року в районі народилося 36 малят із них в міській місцевості 17 дітей (з них у м. Кобеляки 11), 19 дітей в сільській місцевості.
На рівень народжуваності впливають багато факторів, але одним із найвагоміших є шлюбно-сімейні стосунки людей. Так, за жовтень 2009 року у Кобеляцькому районі було зареєстровано 21 шлюб, а розлучень — 13.
В жовтні 2009 року в Кобеляцькому районі померло 88 чоловік. З них, у міській місцевості 32 чоловік, в сільській 56 чоловік. Природне скорочення населення становить 52 чоловіки.
Позитивні тенденції спостерігаються у міграційному русі населення. Протягом жовтня 2009 року до нашого району прибуло 75 чоловік, а вибуло 63. Отже, міграційний приріст становить 12 чоловік.
Отже, таке значне перевищення природного скорочення над міграційним приростом свідчить про подальше зменшення чисельності населення в районі.

Автор: Начальник відділу статистики у Кобеляцькому районі Надія Виноградна


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 листопада 2009, 12:24 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації