Вхід | Реєстрація

Люди, що дарують казку

Справжнє диво… Чи не його бажав у дитячих думках майже кожен. Мабуть, мріяли про нього і люди, які, ставши дорослими, при кожній нагоді намагаються подарувати іншим щасливі моменти життя. На превелике щастя, кожного року таких людей стає все більше. Особливо хвилююче, коли завдяки їх небайдужості з’являються щасливі посмішки на дитячих обличчях, і малеча починає вірити у справжні дива.
Ви, напевне, здогадалися, що мова про наших спонсорів, без допомоги, матеріальної підтримки яких, не змогла б завітати зимова казка у дитячі серця.
З абсолютною впевненістю можна стверджувати, що учні Білицької ЗОШ I–II ступенів № 2 зустрінуть зимові свята з прекрасним настроєм завдяки спонсорській допомозі у вигляді чудових новорічних подарунків. А подарував цей настрій дітям генеральний директор ТОВ «Агрофірма «Добробут», депутат обласної ради Олександр Андрійович Коваленко, який з великим розумінням поставився до проблем школи і виділив новорічні подарунки кожному учневі навчального закладу (до речі, колишнє керівництво цукрового заводу спонсорської допомоги нашій школі не надавало, не вважаючи її своєю підшефною).
Не забули про нас і давні друзі — нащадки славного козацького роду Жуків — Микола Григорович та його син Сергій Миколайович, відомі далеко за межами району своїм фермерським господарством «Громада» та своєю доброчинністю. Вони надали традиційну грошову допомогу для проведення в навчальному закладі новорічного ранку та вечора, а малеча поласувала солодощами ще й на свято Миколая.
Не залишилася осторонь і селищна рада на чолі з Ольгою Григорівною Киричко — теж подбала, щоб новорічне свято прийшло до кожної дитини. То ж, якою б не була новорічна погода, завдяки таким небайдужим людям у дитячих серцях оселяється тепло, і, напевне, саме такі люди з їх життєвою позицією є найкращими вихователями підростаючого покоління, бо, як відомо, найвпливовіше виховання — власний приклад.
Адміністрація, педагогічний та учнівський колективи Білицької ЗОШ І-ІІ ступенів № 2 висловлюють щиру подяку спонсорам.  У переддень новорічних та різдвяних свят зичать їм всіляких гараздів, міцного здоров’я, родинного щастя та достатку, професійних успіхів.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2010, 15:32 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації