Вхід | Реєстрація

Дублі Бажана і Няйка приносять лідерам перемоги

Дублі Бажана і Няйка приносять лідерам перемоги
Чергові матчі першості Кобеляк з міні-футболу закінчилися без несподіванок. Лідери, хоча й не без проблем, прогнозовано перемогли своїх суперників.
Із фаворитів першими на майданчик зі штучним покриттям вийшли футболісти «Колоса». Їм протистояла краснянська команда. Зайвої інтриги грі додав несподіваний склад «Колоса». Справа в тому, що із різних причин «колосяни» грали не найсильнішим складом. Більше того, у них ледве вистачило гравців, щоб забезпечити повноцінний склад. Грали фаворити взагалі без замін.
Поєдинок вийшов доволі цікавим із безліччю красивих атак і гольових моментів. «Колосяни» першими відкрили рахунок у грі. А потім їх капітан, супердосвідчений Максим Онищенко, примудрився заштовхати м’яча у власні ворота, чим додав ажіотажу вболівальникам. Та все ж багаторазові переможці турніру зуміли вирвати перемогу. У складі «Колоса» хотілось би відзначити передусім Олега Бажана. Його швидкісний дриблінг раз-по-раз ставив невирішувані завдання перед захисниками краснян. У результаті Олег забив два голи і приніс перемогу «Колосу».
Серед краснян безперечно кращим став Віталій Мега. Користуючись своєю кремезною статурою, він уміло прикривав м’яч корпусом і демонстрував філігранну техніку обводки. У один із моментів Віталій виконав знаменитий «фінт Зідана», обвівши одразу трьох суперників. Свій гол Мега так і не забив, але неодноразово зривав оплески глядачів.
Через деякий час на поле вийшли «Маленькі сови-2» і «спартаківці» із Рибалок. Навіть земляки рибалчан прогнозували розгром своєї команди. Але гості вчинили достойний опір кобеляцьким «Совам». Вони двічі зрівнювали рахунок у грі. Та зрештою більш високий клас кобелячан дався взнаки. «Сови» перемогли — 4:2. У їх складі дублем відзначився Валентин Няйко. Обидва рази йому асистував брат Юрій. А коли забивався третій, переломний гол, брати помінялися ролями. Цього разу Валентин обвів двох захисників і видав пас Юрієві. Тому залишилось лише розвести воротаря і м’яч по різних кутках воріт.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2010, 16:08 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації