Вхід | Реєстрація

Зодіакальний гороскоп на 2011 рік

Зодіакальний гороскоп на 2011 рік
Овен (21 березня — 20 квітня)
Життя Овнів у 2011 році визначено зміниться на краще. Усе, що тріпало нерви і гальмувало справи, залишиться в минулому. Особливо треба звернути увагу на період близько дня народження представників знаку. У ці кілька днів має виповнитися якесь таємне бажання. Овни можуть діяти сміливо. Ніяких перешкод на їх шляху в даний часовий проміжок не виникне. У будинку Овнів у 2011 році не буде нудьги. Представники знаку зроблять усе можливе, щоб об’єднати сім’ю навколо спільної ідеї. Астролог радить у перші три місяці балувати рідних різноманітністю. А ось влітку можна подумати про ремонт, перестановки, взагалі про перебудову житла. Близько 1 липня для цього настане виключно сприятливий час. У листопаді Овнам доведеться добре попрацювати на благо родини. У цей час доведеться займатися оформленням юридичних документів, пов’язаних з фамільною власністю.
Практично весь 2011 Овни будуть енергійними і діяльними.

Тілець (21 квітня — 20 травня)
У самому початку 2011 року Тельці відчують гостру тягу до змін, і це змусить їх розглядати все нові і нові варіанти розвитку, вчитися, вдосконалюватися будь-якими способами. Цього року представники знаку будуть більш заповзятливі, а влітку ще й вражаюче щасливі завдяки сильному Юпітеру, який на початку другого півріччя переміститься в зоряний будинок Тельців. Найбільші успіхи можливі у сфері освіти і взагалі придбання нових знань, які можуть бути почерпнуті в ході мандрів.
У будинку Тельців на початку року може виникнути деяке замішання. Кермо влади перейде в руки когось із молодших членів сім’ї. Уся справа в тому, що в 2011 році представникам знаку буде не до домашніх проблем. Їх інтереси перемістяться в бік кар’єри та бізнесу.

Близнюки (21 травня — 20 червня)
У 2011 році оточуючі будуть вражені змінами, які відбудуться з представниками знаку. Кудись подінеться вся легковажність Близнюків. На початку року Близнюків чекає переїзд, купівля нового житла або капітальний ремонт старого. Якщо представники знаку не стануть нічого відкладати на потім і підійдуть до справи з усією серйозністю, процес пройде швидко і успішно. Улітку Близнюки зможуть зітхнути вільно і зануритися в атмосферу родинного благополуччя. Відносно кар’єри і бізнесу Близнюки на самому початку року можуть розраховувати на дієву і своєчасну допомогу. Восени Близнюкам нададуть усі належні оцінки того, що вони зробили, і нагорода теж не змусить себе чекати. Вірогідні нові призначення і прибуток. У жовтні Близнюки ще будуть відчувати нестачу коштів, але вже до кінця року грошей буде стільки, що їх можна буде вкладати в нові проекти.

Рак (21 червня — 22 липня)
Раки в 2011 році потраплять в смугу великих перетворень у своєму житті, причому творцями цих змін стануть вони самі. Це буде час учнівства. Дане твердження має відношення не тільки до молоді, але і до реалізованих людей. Останнім прийде в голову удосконалити свої знання, підвищити кваліфікацію, освоїти нову професію. Слід уточнити, що будь-яка діяльність у цьому напрямку виявиться надзвичайно вдалою. Крім того, в 2011 році Ракам належить багато подорожувати або спілкуватися з людьми здалеку. Більш того, нові знання наведуть на роздуми і допоможуть представникам знаку обзавестися якоюсь ідеєю, яка і стане згодом двигуном неминучих і позитивних змін у долі. У першій половині року буде розроблена стратегічна програма на майбутнє. Займаючись усім цим, представники знаку зможуть краще зрозуміти своїх домашніх і, якщо таке можливо, сильніше полюбити їх. У 2011 році Раки будуть більш ініціативними і діяльними, ніж зазвичай.

Лев (23 липня — 22 серпня)
У 2011 році Леви почнуть вибудовувати черговий етап своєї кар’єри, але раптом виявиться, що все йде зовсім не так, як представники знаку припускали. Насправді, здавалося б, непотрібні зміни стануть благословенням Божим. Доля сама відкоригує ідеї Левів, і вони заграють по-новому і принесуть прибуток. Відносини з людьми протягом року стануть носити дуже серйозний характер. Як би не хотілося інший раз Левам пожартувати, вони повинні пам’ятати, що будь-яке їх слово, будь-яка записка будуть сприйматися зовсім не як жарти. Це може призвести до непорозумінь. Левам у 2011 році за великим рахунком буде не до сімейних справ. На початку року вони вирішуватимуть питання кар’єри і бізнесу. У березні Леви трохи звільняться й почнуть брати більш діяльну участь у домашніх справах. До кінця осені в будинку у Левів встановиться мир і порядок, а самі представники знаку займуть своє законне місце на чолі столу.

Діви (23 серпня — 23 вересня)
У 2011 році Діви з усією серйозністю підійдуть до питань поліпшення свого добробуту. Спочатку справи будуть іти добре, але навесні виникне несподівана ситуація, яка потребує великих витрат. Утім, в середині року стійкий рух вперед і вгору відновиться. Цікаво, що в комунікативному плані Діви стануть більш відкритими і в чомусь навіть більш легковажними. Їм захочеться знову побути дітьми. І це вдасться влітку, коли вони виявляться цілком безтурботними і будуть радіти кожному прожитому дню. Якщо у кар’єрних турботах і любовних справах у Дів у 2011 році намітиться помітне пожвавлення, то вдома все буде йти як звичайно. Навесні Діви виявляться настільки зануреними в ділове життя, що злегка віддаляться від дому. Це було б великою помилкою. Час від часу представникам знаку необхідно давати собі відпочинок, який вони зможуть знайти тільки в своїй сім’ї під захистом близьких людей.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)
У 2011 році в знаку Терезів буде практично постійно присутнім Сатурн, званий ще планетою долі. Під його впливом представники знаку перетворяться настільки, що знайомі перестануть їх впізнавати. Вітряні Терези з їх поверхневими судженнями і легким ставленням до життя раптом стануть серйозними, зібраними і неймовірно відповідальними. Практично у всіх життєвих сферах, опиняючись в ситуації вибору, вони почнуть приймати практичні і розумні рішення. При цьому Терези будуть постійно хвилюватися з приводу своїх вчинків, заново прораховувати можливі рішення. Цей рік може вийти виснажливим для представників знаку. Однак він принесе позитивні зміни, і Терези зуміють ними скористатися. У кінці року хтось з членів сім’ї вирішить відкрити бізнес, якому буде потрібна підтримка Терезів. Найцікавіше, що представники знаку напевно зможуть, якщо захочуть, стати добрим ангелом цієї справи.

Скорпіон (24 жовтня — 21 листопада)
Головною турботою Скорпіонів у 2011 році стане особисте таємне життя. Найімовірніше, все це буде пов’язано з професійними обов’язками Скорпіонів, але цілком припустимі й міжособистісні відносини. Узагалі, на Скорпіонів можна покластися. Чужих таємниць вони не розголошують. Але в цьому році потреба приховувати щось обійдеться Скорпіонам дорого. З лютого по травень їм доведеться терпіти майже непосильний тиск зовнішніх обставин. Та представники знаку з честю витримають це випробування і будуть винагородженні. У 2011 році Скорпіони зможуть більше часу присвячувати своєму дому і сім’ї. Треба мати на увазі, що в проміжку між лютим і травнем можуть трапитися неприємності у когось із старших родичів. Їх наслідки вдасться усунути до середини року. Уже влітку життя сім’ї стане безхмарним, і Скорпіони зможуть насолоджуватися миром і спокоєм у своєму домі.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)
Стрільцям слід мати на увазі, що в 2011 році у них можуть виникнути непередбачені обставини у всьому, що стосується грошей. Періодично почнуть виникати ситуації, про які прийнято говорити: то густо, то пусто. Астролог радить сформувати особистий кризовий фонд, відкладаючи частину заробленого щоразу, як з’явиться така можливість. Крім того, тенденції року такі, що цілком вірогідні зміни в колі спілкування представників знаку. Стрільці будуть спілкуватися з людьми з різних верств суспільства, з багатьма, як це буває у представників знаку, зможуть потоваришувати. У підсумку самі здивуються тому, що в кінці року їх сфера інтересів перемістилася в те коло, до якого самі Стрільці не належать в силу освіти і походження. У березні Стрільці прийдуть до думки, що пора серйозно зайнятися домом і сімейними проблемами.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)
Козероги в 2011 році будуть ще більш наполегливі та відповідальні, ніж зазвичай. На самому початку року Козероги вже будуть знати, чим хочуть його завершити, і стануть докладати для реалізації своїх цілей планомірні і постійні зусилля. На шляху може зустрітися маса перешкод, але налаштованість представників знаку виявиться такою, що вони їх просто знесуть. Якщо не вистачить сил чи повноважень, Козероги з легкістю знайдуть обхідні шляхи. Оскільки Козероги будуть налаштовані в цьому році на особистий успіх, вони багато часу проводитимуть на роботі і з друзями з числа тих, хто може допомогти в просуванні кар’єрних питань. Сім’я майже напевно відчує себе обділеною увагою представників знаку. Буде краще, якщо представники знаку будуть тримати сімейні відносини в числі пріоритетних. Саме мир в домі, надійний тил зовсім несподівано може виявитися визначальним фактором професійного успіху Козерогів.

Водолій (20 січня — 18 лютого)
У першій половині 2011 року Водолії почнуть часто стикатися з різними перешкодами у своїй роботі та відносинах з людьми. Поїздка, очікувана і ретельно планована, швидше за все, зірветься або ж пройде зовсім не так, як очікувалося. Найімовірніше, неприємності ці стануться в період між лютим і червнем. Крім того, можливі непорозуміння з партнерами здалеку. Швидше за все, Водоліям частину часу доведеться провести вдалині від дому та сім’ї. І це незважаючи на те, що всім своїм серцем представники знаку в 2011 році будуть зі своїми близькими. Поїздки початку року, хоч і не зовсім вдалі, виявляться неминучими.
Утім, у другій половині року все зміниться, і Водолії зможуть виправити помилки. За умови, якщо представники знаку не опустять руки і будуть наполегливо і старанно відстоювати свої інтереси, в кінці року їх чекає успіх і заслужені нагороди.

Риби (19 лютого — 20 березня)
Для Риб 2011-й може виявитися доленосним. Представники цього знаку зодіаку зможуть реалізувати свій глобальний проект і навіть кілька видатних починань, в результаті чого життя зміниться як у професійному плані, так і в плані особистих відносин.
Ділові інтереси багатьох Риб отримають повне задоволення вже в першій половині 2011 року, щоправда, заради цього доведеться пройти через боротьбу самолюбства і пріоритетів.
Гроші в 2011 році будуть приходити регулярно і звідусіль. До кінця року Риби зможуть переконатися в тому, що їх фінансова незалежність відбулася, і це при всьому при тому, що вдалося віддати старі борги і вирішити деякі питання особистого характеру.
Риби будуть охоче контактувати, обзаведуться великим колом нових знайомих, а холостякам майже напевно пощастить з новою зустріччю.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2010, 16:17 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації