Вхід | Реєстрація

Гороскоп на 2011 рік, рік Кота або Кролика

2011 рік Кота повинен принести побільше любові і домашнього затишку. Потрібно просто радіти кожному моменту життя, жити почуттями, відчуттями, емоціями, як це роблять наші менші брати. Крім того, кролик давно вважається символом любові. Тому варто очікувати того, що в 2011 році на першому місці серед життєвих пріоритетів будуть любов, сім’я, дружба.
У рік Кота можлива присутність удачі і певного везіння. Адже кіт, як відомо, «щасливчик», фортуна найчастіше до нього є прихильною.
У плані здоров’я 2011 Кота також обіцяє бути хорошим. Недарма ж кажуть, що у кішки дев’ять життів!
У питаннях кар’єри і бізнесу 2011 Кота обіцяє бути стабільним. Незважаючи на те, що 2011 рік, також званий роком білого кролика, здається відносно спокійним, цей рік не позбавить від проблем і питань, що накопичилися в 2010 році Тигра. Самі по собі, зазвичай, проблеми не вирішуються, і тому треба буде докласти зусиль, щоб вирішити всі свої питання, що накопичилися раніше. Якщо пустити все на самоплив, то проблеми, накопичені в минулому році, тільки посиляться. Якщо ж вчасно закінчити раніше розпочаті справи, вони можуть принести значні успіхи. Удача, можливо, допоможе в цих починаннях. Потрібно тільки мислити позитивно і відкрито.
Найбільш виграшний спосіб мислення 2011 року — це спокій, умиротворення, життя теперешнім моментом. Знаходьте радість у роботі, гуляйте, ходіть в ресторани, кіно, театр, зустрічайтеся з друзями, родичами, читайте книги. Даруйте близьким любов, ласку. Не відмовляйте собі у приємних дрібницях, таких як спільна прогулянка, романтична вечеря, пікнік у недільний день. Не забувайте дарувати коханим людям подарунки.
У рік Кота відкиньте страхи та забобони, не зациклюйтеся на минулому або майбутньому, а просто майте тверду впевненість у тому, що все буде добре.
2011 рік ідеально підходить для створення сім’ї, весілля, переїзду в новий будинок, ремонту, купівлі нових меблів. У цілому рік повинен бути хороший — вдалий у коханні та стосунках, стабільний у плані здоров’я і фінансів.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2010, 16:23 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації