Вхід | Реєстрація

Більше тисячі кобеляцьких дітей отримали подарунки від депутата

Більше тисячі кобеляцьких дітей отримали подарунки від депутата
Новорічні дарунки під ялинку були придбані і вручені дітям завдяки сприянню депутата Верховної Ради України Костянтина Жеваго.
Всього нардеп виділив для кобеляцької малечі 1170 пакунків із цукерками. Вони будуть вручені вихованцям усіх 13 дитсадків, які діють у Кобеляцькому районі, учням школи-інтернату, а також дітям-сиротам, інвалідам і тим, хто живе у малозабезпечених сім’ях.
Подарунки в Кобеляки привезла помічник-консультант народного депутата Уляна Жакун. У п’ятницю вона, керівник районної організації партії «Батьківщина» Ніна Ясинська та депутат райради Дмитро Омельяненко вручили солодкі подарунки учням школи-інтернату.
По сільських дошкільних навчальних закладах подарунки розвезуть депутати райради від «Батьківщини» та сільські голови. Як відзначила Ніна Ясинська, скрізь вітання від народного депутата приймають приязно, без зайвого навколополітичного ажіотажу.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2010, 16:31 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації