Вхід | Реєстрація

70 тисяч полтавців взяли участь у новорічних народних гуляннях

70 тисяч полтавців взяли участь у новорічних народних гуляннях
Свято «Нового року» Полтавська область відзначила яскраво, гучно, а головне – без надзвичайних подій. Культурно-масові заходи, присвячені святкуванню Нового року, відбулися у 20 населених пунктах Полтавщини.
За інформацією управління громадської безпеки обласної міліції, у народних гуляннях, організованих органами місцевого самоврядування, а також підприємствами та установами різних форм власності, взяли участь близько 70 тисяч краян.
Відповідно до узгодженого з органами державної влади плану охорони громадського порядку та забезпечення безпеки дорожнього руху під час святкових, релігійних заходів, на період Новорічних та Різдвяних свят особовий склад органів внутрішніх справ області переведено на посилений варіант оперативно-службової діяльності.
У територіальних підрозділах в цілодобовому режимі працюють посилені слідчо-оперативні групи.
За минулу добу грубих порушень громадського порядку не допущено.
За даними міліції, поведінка краян, продемонстрована під час святкових заходів, засвідчила високий рівень правової культури мешканців і гостей регіону.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2011, 12:24 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації