Вхід | Реєстрація

На Полтавщини вилучено близько 3 тисяч піротехнічних виробів

На Полтавщини вилучено близько 3 тисяч піротехнічних виробів
Важко уявити новорічне свято без яскравого феєрверку! Тим паче, що напередодні свят піротехнічна продукція є надзвичайно популярною і користується чималим попитом в українців. Мало хто з покупців цікавляться у торгових точках наявністю сертифікатів, ліценцій тощо на «вибуховий» товар.
Подбати про легальність такої реалізації покликані працівники міліції Полтавщини, які напередодні свят здійснили ряд перевірок торгових місць, що здійснюють продаж піротехніки.
Так, в Полтавській області працівники міліції перевірили 22 суб’єкти господарювання та 77 стихійних ринків та місць торгівлі. В результаті такої роботи, правоохоронці виявили 7 фактів нелегального продажу піротехніки та 7 фактів порушення тимчасових правил обігу в Україні піротехнічних виробів. З незаконного обігу правоохоронцями було вилучено близько 3 тисяч піротехнічних виробів. За зазначені правопорушення міліціонерами було складено 18 адміністративних протоколів.
Робота працівників міліції в цьому напрямку триватиме і надалі.

Автор: ВЗГ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2011, 14:20 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації