Вхід | Реєстрація

Нова пенсія в середньому вище на 14 гривень

Нова пенсія в середньому вище на 14 гривень
Новий рік з новими пенсіями зустріли 446,5 тис. мешканців Полтавщини, або 98,3% від загальної кількості
Як повідомили в прес-службі Головного управління Пенсійного фонду України в області, масові перерахунки проведені у зв’язку зі зміною з 1 січня 2011 року прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність. Зокрема, з 734 грн. до 750 грн., на виконання Закону України «Про Державний бюджет України на 2011 рік».
Як свідчить аналіз, проведений у Головному управлінні, загальна сума підвищення становить 6,1 млн. грн. на місяць, а в середньому на одного пенсіонера — 13,77 грн... Після перерахунку середній розмір пенсії по області зріс на 1,3% і складає 1072 грн.
Завдяки своєчасному фінансуванню січневих виплат громадяни, що одержують кошти через банківські установи, могли одержати їх, починаючи з 30 грудня. А сьогодні, 4 січня, згідно із законодавством, розпочинається виплата пенсій через поштові відділення.

Автор: Андрій ПЕТРОВ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2011, 12:22 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації