Вхід | Реєстрація

Дірки від цирку

Дірки від цирку
До Кобеляк знову приїхав цирк. Розташувався він традиційно на площі.
— Коли його встановлювали, забивали кілки прямо в асфальт відбійними молотками, — розповідають очевидці. — Цирк то звичайно поїде, а от дірки залишаться.
Ми поцікавилися у голови Кобеляцької міської ради: Чому місцем розташування цирку обрано площу? Чи було Олександру Ісипу відомо, що циркачі таким чином прикріплятимуть свої лаштунки?
— Традиційно всі цирки і атракціони розміщуються на центральній площі, — відповідає Олександр Михайлович. — Завжди так було, є і буде. Я не бачу тут ніякої проблеми і вважаю, що нашим дітям у місті дуже не вистачає розваг, щоб вони розвивались і не були дикими сільськими дітьми. Я працюю дванадцять років, за цей час кілки забивали завжди і проблеми не було.
Дійсно, п’ять років тому, на сторінках «ЕХО» вже піднімалось це питання, однак громадськість воно не стурбувало.
Самі ж працівники цирку запевнили, що ями від кілків залатають бетоном, як це зазвичай роблять в інших містах.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 листопада 2009, 12:33 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації