Вхід | Реєстрація

Гадяцькі поштарі обіцяють заблокувати дорогу до Лохвиці

У понеділок голова Гадяцької адміністрації та голова Гадяцької райради запросив журналістів на прес-конференцію. За декілька годин до цього часу, до редакції зателефонували працівники пошти і почали запитувати, що їм робити далі, і чи можуть журналісти їх захистити?
Тоді головний редактор Ірма Крат запропонувала зібрати усіх, хто підлягає під скорочення, і піти разом із нею на прес-конференцію. За півгодини до адміністрації прибули майже усі працівники пошти, яких журналістка без попереднього погодження із керівництвом району завела до залу засідань.
Голова райради, коли побачив, що в залі замість журналістів прийшли страйкарі, навіть папку забув у кабінеті, а голова адміністрації Володимир Беседа замість притаманного для людини запитання «Що сталося?» невдоволено запитав «А ви хто???».
Протягом години працівники пошти пояснювали високим чинам, що їхнє відділення всупереч раніше розробленій документації, хочуть приєднати до Лохвиці.
П'ять років тому намагалися приєднати до Зіньківської пошти, але на той час завдяки Тетяні Савченко та екс-голові райради Анатолію Цимбалу - відбитися все-таки вдалося.
Уважно вислухавши, Володимир Беседа сказав, що не дасть розірвати Гадяч навпіл, і після того, як досконало вивчить це питання, обов'язково підніме його на сесії обласної ради, що і сталося.
У вівторок у Полтаві відбулася сесія обласної ради, на якій Володимир Беседа разом із своїм одно партійцем депутатом обласної ради Анатолієм Попельнюхом передали начальнику Полтавського відділення поштового зв'язку «Укрпошта» Анатолію Хоменку депутатський запит, в якому чемно просять довести доцільність наказу про приєднання центру поштового зв'язку в Гадячі (№ 12) до Лохвицької центральної пошти (№ 10).
А тим часом проблемою зацікавився всеукраїнський телеканал «1+1». Переговоривши із представником від області Оксаною Солодовник, телеканал погодився відзняти цю проблему, і показати все це по телевізору на всю Україну.
Наразі підготовлена маса плакатів для страйку та перекриття центральної Гадяцької дороги, а також зібрано 6 000 підписів небайдужих людей.
Всі ці дні, працівники пошти мають зовсім несвятковий настрій, і будь-якої хвилини можуть активувати заплановану акцію протесту.
Вони закликають пана Хоменка із відповіддю поквапитися...

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2011, 18:28 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації