Вхід | Реєстрація

Викрадений у новорічну ніч скутер продали… за 200 гривень

2‑го січня із заявою про зникнення скутера до новосанжарських правоохоронців звернувся житель села Дубина. Він розповів, що із нежитлового будинку невідомі вночі викрали китайський скутер «Дефіант».
— Ми провели необхідні оперативно-розшукові дії та вийшли на трьох молодиків — жителів сусіднього села Клюсівка, — розповідає начальник Новосанжарського райвідділу міліції Сергій Махно, — як невдовзі з’ясувалося, саме вони і викрали та пізніше продали цей скутер.
Після зустрічі Нового року трьом друзям сидіти вдома було сумно. Тому близько двох годин ночі вони вирішили прогулятися. Нічна доріжка завела їх до подвір’я порожнього будинку у Дубині. Нашвидку порадившись, друзі вирішили залізти досередини. Як вибивати двері, дуже гарно наочно демонструють у американських фільмах про поліцію — один-другий удар ногою і старенькі двері впали. Юнаки зайшли досередини. І з радістю для себе побачили, що просто посеред порожньої кімнати стоїть скутер. Просто-таки новорічний подарунок для крадіїв. Друзяки обдивились знахідку, обмацали скутер, а потім спробували його покотити. Але виїхати з кімнати заважав поріг. Тоді крадії бережно взяли скутер на руки і винесли надвір. По темному докотити мопед до подвір’я одного з учасників «операції» та заховати десь у сараї було вже, як кажуть, справою техніки.
Наступного ж дня вкрадений скутер «вигідно» продали аж за 200 гривень! А ще за день усі учасники скоєння крадіжки вже давали пояснення у міліцейському райвідділі. Найстаршому із трійці — 22 роки. Він вже має у свій біографії одне засудження — за грабіж. Тому одразу після затримання його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Двоє його молодших друзів (одному — 21, іншому — 20) за ґрати не потрапили, але покарання обов’язково понесуть. Проти них порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2011, 14:56 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації