Вхід | Реєстрація

Новосанжарські ветерани співали у Кобеляках

З ветеранами цього міста ми започаткували дружбу 9 років тому. Вони приїздили до нас, а ми у 2003‑му році  на День працівників сільського господарства виступали у Кобеляках.
Потім довго листувалися, передзвонювалися, обмінювались досвідом суспільно-корисної роботи, піснями. Стежили на сторінках преси за життям наших друзів. Раділи з їх успіхів і чекали на зустріч. Нарешті настав той довгожданий день: 16‑го грудня нас знову зустрічають Кобеляки. Вітають друзі-ветерани, працівники центру культури…
І ось ми на тій самій сцені, де виступали кілька років тому. Багато води утекло, багатьох із тих, хто був тоді з нами, уже немає. Але ті, хто лишився в строю, знову співають для Кобеляк!
Спасибі Володимиру Про­скурі, Миколі  Панченку, чле­нам клубу «Ветеран» міста Кобеляки, добродіям Нових Санжар за те, що на кінець року ветерана ми відчули, як добро, яке ми робили протягом року, повертається до нас примноженим. Важко підібрати слова, щоб виразити піднесення, радість, вдячність, які переповнювали наші серця, як під час концерту, так і під час спілкування за чашкою чаю. Нас вкотре єднали добре слово і гарна пісня.
А з якою шанобливістю і теплотою звернулись до нас заступник голови Кобеляцької районної ради Володимир Мірошниченко, секретар міськради Сергій Галушко, начальник відділу культури Володимир Проскура. Їх сердечність, чуйність і теплота бальзамом вливались у наші душі. Низький їм уклін, велике спасибі за тепло душі та прекрасні квіти.
Хочеться побажати їм добра, миру, успіхів у праці, шани від людей, взаємоповаги. А друзям-ветеранам — козацького здоров’я, творчих успіхів і ще довго нести людям добро і радість. Чекаємо нової зустрічі із цими прекрасними людьми — тепер у Нових Санжарах!

Автор: Валентина БРЕДУН, голова ветеранського клубу «Суботні зустрічі»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації