Вхід | Реєстрація

Різдвяна вистава викликала фурор у полтавських дітлахів

Різдвяна вистава викликала фурор у полтавських дітлахів
6 січня в Обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді відбулася новорічно-різдвяна вистава та концерт для дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки.
Вона викликала у маленьких полтавців просто фурор!
З перших хвилин дітей вітала Снігуронька, а потім вийшов злий казковий Кіт, який викрав подарунки та чарівний посох Діда Мороза.
Дітей це так обурило, що вони почали виходити на сцену із залу, щоб завадити Коту виконати свої лихі наміри.
А коли на сцені з'явилися такі популярні персонажі з мільтиків, як Чіп та Дейл, то маленькі глядачі зібралися біля сцени і почали всіляко допомагати їм шукати Кота з викраденими подарунками.
Актори навіть трохи зніяковіли від такої дитячої активності, але потім самі почали запрошувати дітей на сцену, танцювали разом і дарували їм маленькі подарунки.
А в одному з епізодів змусили танцювати навіть батьків.
Тож під час вистави розважався весь зал - атмосфера була дуже позитивною.
Загалом на свято запросили 400 дітей.
Привітати маленьких полтавців прийшов заступник голови Полтавської ОДА, керівник апарату Валерій Пархоменко. Він побажав усім здоров'я і зазначив, що діти - це майбутнє України.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації