Вхід | Реєстрація

З мерії Полтави вигнали громадську колегію

Членів громадської колегії, створеної чотири роки тому при міському голові Полтави, без попередження виселили з кімнати, яку вони займали в будівлі міськвиконкому.
Як розповів «Обкому» заступник голови громадської колегії Олексій Шаманенко, завгосп міськвиконкому зажадав «негайно зібрати речі і вимітатися з кімнати». Натомість звільненої кімнати членам громадської колегії нічого не запропонували.
Шаманенко вважає такі дії нової міської влади порушенням постанови Кабміну України № 996, яке зобов'язує міську владу до обрання нового складу громадської колегії забезпечити функціонування її попереднього складу. Вигнання громадської колегії з стін міськвиконкому її члени пов'язують з небажанням міської влади мати «поруч із собою» громадський орган, обраний ще за попереднього мера Полтави Андрія Матковського та підтримує його рішення.
Шаманенко заявляє про те, що керівництво громадської колегії звернулося до прокурора обласного центру з проханням перевірити законність виселення громадського органу і захистити його права. Також направлено звернення до голови уряду М. Азарова з інформацією про ігнорування керівництвом Полтави постанови Кабміну № 996.

Автор: www.sp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 січня 2011, 13:12 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації