Вхід | Реєстрація

22 автомобіля для МВС Полтавщини

22 автомобіля для МВС Полтавщини
Сьогодні, 11 січня, на плацу Управління МВС Полтавської області відбулося урочисте вручення ключів від 22 новеньких автомобілів марки ВАЗ для працівників міліції Полтавщини. На церемонії вручення був присутній заступник начальника УМВС України в Полтавській області Олександр Іванович Донець.
Оновлення міліцейського автопарку стало можливим завдяки сприянню Полтавської обласної держадміністрації, а також Кременчуцького АТ «Транснаціональної фінансово-промислової нафтової компанії «Укртатнафта»» м. Кременчука. Безумовно, така плідна співпраця дасть змогу посилити боротьбу зі злочинністю та зміцнити правопорядок на території області.
Вручаючи ключі від службових машин, заступник начальника УМВС Олександр Донець побажав міліціонерам успіхів у забезпеченні правопорядку, а також зазначив, що збільшення автотранспорту позитивно позначиться на роботі міліції. «Тож сьогоднішня подія значуща як для самих міліціонерів, так і для громадян, яких вони охороняють», - зазначив Олександр Донець.
Ключі від 22 нових автомобілів марки ВАЗ-21074, ВАЗ-212140, ВАЗ-2107 та ДЕО Есперо отримали правоохоронці з тринадцяти міськрайорганів Полтавської області та галузевих служб апарату УМВС. Щодо цих автомашин, то вже сьогодні вони виїдуть на  патрулювання і дозволять суттєво покращити оперативність та надійність виконання покладених на міліцію завдань.
Наприкінці урочистого заходу всі нові автомобілі були освячені за православним обрядом. Отець Михайло, секретар Полтавської єпархії благословив нову техніку на добру справу та окропив її святою водою.
«Сподіваємось, що нові транспортні засоби полегшать вам роботу і дозволять підвищити оперативність службової діяльності», - такими словами Олександр Іванович завершив урочистий захід, після чого власники новеньких залізних коней отримали команду приступити до несення служби!

Автор: Анна Масельскас, ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2011, 12:44 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації