Вхід | Реєстрація

Доступ до культури стає в Полтаві все дорожче

Доступ до культури стає в Полтаві все дорожче
Після підвищення плати за навчання у музичних школах у Полтаві подорожчали і квитки в музеї.
У Полтаві на 35% зросла вартість вхідних квитків в музеї міста і на послуги екскурсоводів. Таке рішення начальник управління культури Полтавського міськвиконкому Юлія Палієнко пояснює
браком бюджетних коштів на утримання п'яти музеїв, які знаходяться на балансі міста. Наприклад, тепер вхідний квиток в один з найбільш відвідуваних музеїв - музей Полтавської битви, для дорослих вісім гривень, а для дітей - чотири.
В управлінні культури підрахували, що в 2010 році музеї міста відвідали майже 140 тисяч чоловік, для яких провели п'ять тисяч екскурсій.

Автор: www.sp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2011, 10:34 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації