Вхід | Реєстрація

Жіноча помста з сокирою

23 грудня до чергової частини Диканської міліції надійшло повідомлення з районної лікарні про виявлений труп невідомого чоловіка на одній з вулиць селища. Правоохоронці, які виїхали на місце події одразу після надходження інформації, провели низку оперативно-розшукових заходів і з’ясували особу загиблого та обставини його смерті. Стало відомо, що 46-річний потерпілий, житель Диканьки, напередодні загибелі посварився зі співмешканкою. Розлючена жінка вдарила чоловіка декілька разів сокирою по голові, а потім витягла його труп на вулицю і залишила поблизу будинку. Оперативники швидко вирахували підозрювану у вчиненні злочину. Смуга крові, залишена на снігу від волочіння тіла, привела до подвір’я загиблого. Під час обшуку плями бурого кольору виявили на підлозі будинку, де обірвалося життя чоловіка. Зі слів жінки, напередодні захмелілий чоловік сильно побив її і пішов з дому в пошуках чергової порції горілки. А коли повернувся, вона “помстилася йому за постійні побиття і знущання”. За фактом убивства порушено кримі- нальну справу. Триває досудове слідство.

Автор: Вікторія КУЧЕР, www.dumka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2011, 18:10 | Диканька | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації