Вхід | Реєстрація

Діти щедрували міліціонерам

Діти щедрували міліціонерам
«Щедрий вечір, Добрий вечір, Добрим людям на здоров’я!» Щедрівками, колядками, веселим гопаком та дитячим сміхом був заповнений сьогодні, 13 січня, кабінет головного міліціонера області Олександра Рудяка. Для привітання з Новим роком та Щедрим вечором до міліції Полтавщини завітали вихованці 3-ї школи міста Полтава.
Маленьких гостей в казкових українських костюмах в Управлінні МВС України в Полтавській області зустрічала колегія УМВС. Кожен з учнів розповів веселу щедрівку, побажав щастя й достатку, а запальний український танок у виконанні народних героїв: Маланки та Василя, не лишили нікого байдужим.
Дитячу самодіяльність, артистизм та досконале знання українських щедрівок полтавських школярів по-достоїнству оцінили офіцери УМВС. В’ячеслав Царьов, заступник начальника УМВС – начальник Управління кадрового забезпечення, подякував маленьким гостям за чудовий настрій, який діти створили своїми прекрасними щедрівками.
«Своїми веселими виступами ви створили в нашому управлінні незабутню атмосферу свята! – сказав В’ячеслав Валерійович, - нехай у ваших серцях назавжди лишиться лунка щедрівка, а ваше майбутнє вірно супроводжує Різдвяна зірка!»
Як і годиться, за українськими традиціями, від господарів оселі маленькі щедрівники отримали подарунки. А педагоги, які здійснили постановку дитячого вертепу, отримали від УМВС систему DVD-караоке.
«Підвищень посадових і різних нагород! Щоб кожного працівника міліції любив і поважав народ!» - насамкінець побажали школярі міліції Полтавщини.

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 січня 2011, 12:53 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації