Вхід | Реєстрація

Костянтин Жеваго купив для школи-інтернату обладнання на 200 тисяч

Костянтин Жеваго купив для школи-інтернату обладнання на 200 тисяч
Народний депутат від «ВО «Батьківщина» зробив черговий щедрий подарунок для кобеляцький дітей.
Уже стали звичними для Кобеляк благодійні акції, котрі організовує «бютівець» Костянтин Жеваго. Протягом трьох останніх років Костянтин Валентинович надавав суттєву матеріальну підтримку в організації проведення Дня міста.
Він першим відгукнувся на прохання про допомогу дирекції Кобеляцької школи-інтернат для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Восени при підготовці закладу до опалювального сезону стало зрозуміло, що вийшов із ладу один із трьох потужних газових котлів у шкільній котельні. Директор інтернату Валентина Шпорт забила на сполох і почала звертатися за допомогою як до державних служб, так і до благодійників.
Найбільш оперативним виявився Костянтин Жеваго. Він перерахував у якості благодійної допомоги 200 тисяч гривень. 195 тисяч пішли на придбання котла, ще п’ять — на налагоджувальні роботи. Крім того, Костянтин Валентинович профінансував придбання новорічних подарунків для вихованців усіх дитячих садків району, дітей-сиріт, інвалідів та тих, хто зростає у малозабезпечених сім’ях.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 січня 2011, 15:53 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації