Вхід | Реєстрація

Нічия «Колоса» додає інтриги турніру та ентузіазму глядачам

Нічия «Колоса» додає інтриги турніру та ентузіазму глядачам
Черговий тур першості Кобеляк з футболу нарешті приніс перший несподіваний результат.
Головною несподіванкою туру став результат поєдинку між кобеляцькими командами «Колос» і «Молодь». «Колосяни» небезпідставно вважалися і вважаються головними претендентами на перемогу в турнірі. У цій команді зібрані гравці, які звикли грати на рівні першості області у так званому великому або класичному футболі. І хоча гра у міні-футбол має свою специфіку, все ж досвід і регулярність тренувань даються взнаки і тут. Тому «колосяни» постійно перемагають у районних та міських змаганнях і на маленькому полі.
«Молодь» має репутацію амбіційної та перспективної команди. І досить зіграної, адже за неї виступають одразу троє Калиток — батько Сергій і його сини В’ячеслав та Олександр. Така собі сімейна команда. Але «Молоді», щоб всерйоз поборотися за лідерство у кобеляцькому міні-футболі, постійно чогось не вистачає. Інколи — сил та достатньої кількості рівних за класом гравців, інколи — звичайного фарту.
У звітному поєдинку з перших хвилин «Колос», як і годиться фавориту, пішов в атаку. «Молодь» організовано захищалась, шукаючи щастя біля воріт суперників у нечисленних контратаках. «Колосяни», хоча й постійно тисли суперників, робили це дещо академічно, без азарту. Вочевидь, були впевнені, що рано чи пізно заб’ють і виграють. І коли перший тайм закінчувався, вони це зробили. Євген Волочай завершив хрестоматійну трьохходівку чітким ударом.
У другому таймі «Колос» продовжував атакувати, а забила «Молодь». Після розіграшу штрафного В’ячеслав Калитка потужно пробив у кут воріт. Одразу, в передчутті сенсації, пожвавилися вболівальники. Вони підбадьорювали «Молодь», а «колосянам» нагадували про зайву кількість холодцю, з’їденого під час новорічних застіль. Але інтрига жила недовго. Фаворити активізувалися, й Ігор Кононенко знову вивів «Колос» уперед. Потім знову були атаки, змарновані моменти, удар Бажана в поперечину воріт. І… гол «Молоді». Це вже Калитка-старший скористався секундною розгубленістю захисників суперників і зрівняв рахунок. На те, щоб відігратися, «Колосу» не вистачило часу. Що й говорити, глядачі надзвичайно раділи нічийному результату. Ще б пак — і сенсація відбулася, й інтрига в турнірі з’явилася.
Хоча не зайвим буде нагадати, що щось подібне було і під час минулорічного турніру. Тоді «колосяни» теж втрачали очки, але потім впевнено «розбирались» з іншими лідерами і ставали чемпіонами. Як буде в цьому році — побачимо.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 січня 2011, 16:55 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації