Вхід | Реєстрація

«Авангард» громить одного з лідерів

«Авангард» громить одного з лідерів
Сьомий тур міні-футбольної першості ознаменувався першою поразкою міліцейського «Динамо». Натомість «Авангард», який і обіграв команду правоохоронців, знову включився у боротьбу за місце у призовій трійці.
Уже після цього туру можна з певністю прогнозувати, що «Авангард» з Попового стане найбільшим відкриттям цьогорічного міні-футбольного чемпіонату. Команда, хоч і складається переважно із молодих футболістів, але гру показує розумну та стабільну. Для багатьох новосанжарських шанувальників футболу це виявилося несподіванкою. Ось і в зустрічі з «Динамо» футболісти з Попового вже звично гостро грали в атаці та грамотно захищались. І, зрештою, зуміли перемогти непростого суперника. Щоправда, тайм перший команди провели на рівних. А ось у другому «Авангард» просто розірвав оборону «динамівців». Ті зуміли оговтатись лише за рахунку 3:0. Один м’яч правоохоронці відіграли, але потім знову пропустили у свої.Згодом команди ще раз обмінялися голами, але врешті-решт крапку поставив таки гравець «Авангарда». Остаточний рахунок гри — 6:2 на користь команди з Попового. Після цієї перемоги вона посідає четверту строчку турнірної таблиці і лише на два пункти відстає від обіграного в цьому турі «Динамо».
Інші лідери — руденківська «Зоря-1» та новосанжарська «Сила ради» у своїх поєдинках взяли по три очки. Тепер основна боротьба за першу сходинку турнірної таблиці розгорнеться саме між двома цими командами. Так «Силі ради» вже у наступному турі доведеться захищати свої чемпіонські амбіції у грі із тим-таки «Динамо». Програвати не можна жодній з команд, а тому гра передбачається запекла і напружена.
Серед визначних подій цього туру — чергові голеадорські подвиги форварда «Альянсу» Артема Співака. У грі з «Колосом» він забив аж 7 голів і тепер довів свій особистий рахунок до 22 м’ячів на турнірі. Найближчим переслідувачам догнати Артема буде непросто, адже у Володимира Коби із «Юності» та Ігоря Саврана із «Чкалова» на рахунку лише по 14 м’ячів.
Результати всіх поєдинків 7‑го туру: «Динамо» — «Авангард» — 2:6; «Чкалова» — «Юність» — 5:6; «Стандарт» — «Штурм» — 5:2; «Колос» — «Альянс» — 4:12; «Чиста криниця» — «Стандарт-95» — 11:2; «Ніка» — «Маяк» — 4:11; «Ворона» — «Зоря-2» — 2:2; «Зоря-1» — «Ветеран» — 8:4; «Ворскла» — «Сила ради» — 3:4.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації