Вхід | Реєстрація

Посилка із шансом на щастя

Посилка із шансом на щастя
12 січня до Кобеляк для хворого на лімфому хлопчика надійшла посилка медикаментів із Зінгена.
11‑річному Владиславу Бондаренку поставили страшний діагноз — злоякісне новоутворення лімфи. Хлопчик пройшов два курси хіміотерапії, йому був потрібен третій. Для завершального етапу лікування необхідних ліків у сім’ї Бондаренків не було. Шанс вилікувати дитину дали люди з іншої країни.
— На лікування збирали сім’єю, лікарнею, міськрадою та всією громадою, однак цих коштів виявилося мало, — розповідає міський голова Олександр Ісип. — Ми звернулися за допомогою до наших партнерів з міста Зінген і вони відгукнулися.
Вартість медикаментів, які надійшли з Німеччини, становить понад десять тисяч гривень. Проте навіть за цю суму в Україні ліки такої якості купити неможливо.
Медикаменти, потрібні для Владика, доставили оперативно дякуючи мамі перекладача Вікторії Міроніної (вона неодноразово перекладала зінгенців під час їх візитів до Кобеляк).
— Мама перекладача забрала посилку з літака у Дніпропетровську і привезла її до Кобеляк, — розповів завідуючий поліклі­нічним відділенням Валерій Коробейник, який опікувався організацією передачі медикаментів.
У дарчому листі, який додавався до посилки і був підписаний міським головою Олівером Еретом, говориться: «Медикаменти та приладдя надсилаються безкоштовно, з пожертвувань населення нашого міста для нашого міста-побратима Кобеляки». Якщо точніше, ліки були подаровані дитячою клінікою міста Зінген.
Медикаменти передали мамі хлопчика Юлії Бондаренко. Коли ми залишилися наодинці з мамою Юлією, вона попрохала: «Подякуйте у статті Валерію Коробейнику та Олександру Ісипу, без них нічого б не вийшло.»

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 січня 2011, 18:05 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації