Вхід | Реєстрація

У Новосанжарському районі визначили кращі сільські ради

У Новосанжарському районі визначили кращі сільські ради
19 січня в Новосанжарській райдержадміністрації відбулося засідання робочої групи з визначення кращих сільських рад району згідно з основними соціально-економічними показниками їх діяльності за підсумками роботи у 2010 році.
Як вже зазначалося на сторінках «Новин Полтавщини», в Новосанжарському районі в період з липня по грудень 2010 року велася робота щодо проведення зустрічей голови райдержадміністрації, його заступників та керівників служб з мешканцями всіх 28 сільських рад району.
Громадяни мали змогу звернутися безпосередньо до районного керівництва з проблемами територіальних громад чи з особистих питань.
За підсумками таких зустрічей давалися конкретні доручення, виконання яких було на постійному контролі в керівництва райдержадміністрації.
Під час засідання робочої групи з визначення переможців було проаналізовано стан виконання всіх доручень, даних.
В більшості сільських рад роботу в напрямку соціально-економічного розвитку громади було визнано задовільною, а перші два призові місця посіли Галущеногреблянська сільська рада, голова Коба Володимир Володимирович (І місце) та Лелюхівська сільська рада, голова Рой Віталій Дмитрович (ІІ місце). Третє місце розділили Сухомаячківська сільська рада, голова Іван Чечель та Кунцівська, голова Анатолій Підтоптаний.
Наприкінці засідання голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс запевнив присутніх, що районне керівництво докладе всіх зусиль щоб інші сільські громади досягли таких же результатів.

Автор: Прес-служба Новосанжарської райдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2011, 12:41 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації