Вхід | Реєстрація

«Зоря» сильніша від… «Зорі»

Чемпіони перемогли своїх земляків і продовжують очолювати турнірну таблицю.
Цей футбольний звіт годилося б починати поетичними рядками: «Зустрілись якось дві зорі». Але тут не до поезії — тут футбол, справа хоч і красива та видовищна, але водночас і сувора, і часом грубувата. А дві «Зорі» — руденківські «Зоря-1» та «Зоря-2» — дійсно зустрічалися у поточному турі міні-футбольної першості Нових Санжар.
Інтрига у матчі протрималася недовго — футболісти «Зорі-1» першими відкрили рахунок. Потім подвоїли його. А потім забили ще і ще. Цього разу діючі чемпіони обмежилися п’ятьма м’ячами, натомість у свої ворота не пропустили жодного. 5:0 — впевнена перемога одного з лідерів.
Лідер другий — новосанжарська «Сила ради» — поступається опонентам із Руденківки лише за різницею м’ячів. У поточному турі «силорадівці» зустрічалися зі ще однією новосанжарською командою — міліцейським «Динамо». Правоохоронці у минулому турі зазнали першої поразки на турнірі, а тому будь-що прагнули реабілітуватися перед власними вболівальниками. До середини другого тайму гра ішла рівно і рахунок був рівним — 1:1. А потім знову зіграла паличка-рятівничка «Сили ради» — Віталій Гарець. Він самостійно забив у ворота «Динамо» другий м’яч і віддав гольовий пас під час третього взяття воріт. Так, замість «нічиєї», глядачі стали свідками чергової перемоги «Сили ради» — 3:1.
Серед визначних подій поточного туру — два нищівних розгроми. У одному поєдинку юніорський «Стандарт» не залишив каменя на камені від галущиногреблянської «Юності» — 14:2. У іншому матчі «Ветеран», який нарешті зібрав оптимальний склад, розгромив драбинівську «Чисту криницю», яка донедавна ходила у числі фаворитів — 13:4. Сенсацією можна назвати і поразку «Авангарда» у матчі із командою «Чкалова». Один із лідерів мінімально поступився з рахунком — 2:3.
Список бомбардирів продовжує очолювати Артем Співак із «Альянсу», який відзначився у воротах суперників 22 рази. Володимир Коба із «Юності» забив 16 голів. У Владислава Мокляка із «Зорі-1» та Ігоря Писаренка із «Колоса» — по 15 м’ячів.
Результати інших матчів 8‑го туру: «Маяк» — «Ворона» — 6:6; «Альянс» — «Ніка» — 2:5; «Штурм» — «Колос» — 6:6; «Стандарт-95» — «Ворскла» — 2:11.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації