Вхід | Реєстрація

Особиста першість Кобеляцького району з шахів

15 січня 2011 року в адмінприміщенні районного стадіону «Колос» відбулися змагання особистої першості Кобеляцького району з шахів. У турнірі прийняли участь 28 шахістів, з яких 5 жінок, 5 юнаків та 18 чоловіків. Вони представляли такі населені пункти району: села Чорбівка, Котовське, Дашківка, Озера, Радянське, Деменки, Світлогірське, Ганжівка, Василівка, Підгора, селище Білики та місто Кобеляки.
Змагання проходили за швейцарською системою — з 7 турів, при контролі часу 15 хв. кожному учаснику на всю партію. З перших турів лідерство захопив кобелячанин Валерій Козулін, але потім він зазнав двох прикрих поразок і в підсумку посів 4 місце. Перед заключним туром таблицю з 5 очками очолював Руслан Нурієв із села Світлогірське та Василь Годзь з міста Кобеляки. Саме в очній зустрічі між ними вирішувалось, хто стане переможцем цього турніру. Більш досвідчений кобелячанин домігся перемоги і став чемпіоном району. Незабаром Василь Іванович буде відзначати своє 70‑річчя, і ця перемога є чудовим подарунком до його ювілею. Програвши цей поєдинок, Руслан посів 3 місце. Друге місце посів Василь Бєліков з села Підгора, який набрав 5.5 очок.
Серед жінок перше місце посіла Наталія Чечко з Кобеляк, яка набрала 4 очки з 7, другою з таким же результатом була Вікторія Нестеренко з села Котовське, а третьою була Лідія Катишкова з міста Кобеляки, яка набрала 2.5 очки.
Серед юнаків перше місце посів кобелячанин Олексій Попруга, який мав у своєму активі 4 очки, другим з таким же результатом був Роман Слісаренко, а третє місце з 3.5 очками посів Роман Попруга.
Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами Кобеляцької РО ВФСТ «Колос».
Георгій Горгола , головний суддя змагань

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2011, 19:32 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації