Вхід | Реєстрація

«Нива» для райвідділу

«Нива» для райвідділу
Кобеляцький райвідділ внутрішніх справ отримав одну із десяти «Нив», призначених полтавським правоохоронцям.
Усього на Полтавську область надійшло двадцять новеньких «вазівських» автівок. Половина із них — «сімки», інші — позашляховики. Спочатку планувалось, що кобеляцькі міліціонери отримають «ВАЗ-2107». Але вони хотіли саме «Ниву». І керівництво УМВС дослухалося до побажання своїх підлеглих.
«Нива для міліції таки краща», — говорить Олександр Пилипенко, помічник начальника Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ із ресурсного забезпечення. Саме він отримував новеньку машину у Полтаві. Міліціонер пояснює: «Вона де завгодно пройде: і по снігу, і по грязюці. Для нашої сільської місцевості та ще взимку — машина незамінна».
Отриманий автомобіль призначений для обслуговування чергової частини райвідділу внутрішніх справ. На ньому міліціонери виїжджатимуть на термінові виклики та повідомлення, що надходитимуть від громадян.
Поява нового міліцейського автомобіля викликала чималу зацікавленість у кобелячан. Люди почали говорити, що міліціонери отримали супер-машину, обладнану комп’ютером, виходом в Інтернет і ще якимись сучасними «прибамбасами». «Та немає там нічого суперсучасного, — посміхається Пилипенко. — Хіба що датчик температури за бортом. Джипів і ноутбуків нам поки що не обіцяють».

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2011, 08:45 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації