Вхід | Реєстрація

Доки лідери громлять суперників, середняки «рубаються» за нічиї

Доки лідери громлять суперників, середняки «рубаються» за нічиї
Зимова першість Кобеляк з міні-футболу наближається до екватора. У п’ятому та шостому турах сенсації не відбулося.
Як і очікувалося, фаворити чемпіонату у першій групі не мали особливих проблем у матчах зі своїми суперниками. «Буцики» розтрощили команду з Іванівки, прогнозовано перемогли «Маленькі сови» і «Колос». Лідером першості дещо несподівано для багатьох після зіграних шести турів стала кобеляцька команда «Проц і Ко», яку для зручності вболівальники називають «Проциками». У своєму черговому поєдинку Сергій Проценко і компанія розгромили колектив із Шенгурів. Що теж є несподіванкою, адже шенгурівські футболісти кілька років поспіль вважалися одними із фаворитів турніру з міні-футболу. Зараз же вони поступилися «Процикам» із розгромним рахунком —1:7. Хоча не можна не згадати про заслугу в такому результаті воротаря кобелячан Володимира Борошковича. Він безліч разів рятував «Проциків» від, здавалося, стовідсотково пропущених голів.
У другій групі її лідер «Будекспрес» здобув чергову перемогу. Але в черговий раз вона далась «будекспресівцям» ціною надзвичайних зусиль. Вони перемогли футболістів із Василівки з рахунком 3:2.  Натужні, без блиску і феєричної гри, перемоги «Будекспреса» у багатьох вболівальників викликали дещо скептичні настрої. Мовляв, ця команда є своєрідним «каліфом на годину». Але, як кажуть інші вболівальники, гра забувається, а результат — на табло і в турнірній таблиці.
Одними із найбільш напружених та безкомпромісних стали ігри середняків другої групи — канавської «Орілі» із рибалківським «Легіоном» та кобеляцької «Ветмедицини» із підгорянським «Прапором».
У першому матчі рибалчани із перших до останніх хвилин, як заведені, атакували ворота «Орілі». Канавці ж, у свою чергу, вибрали тактику гри на контратаках. І вона блискуче виправдала себе в першій половині матчу. Рахунок у грі відкрив форвард «Орілі» Євген Філіп після добре розіграної комбінації. Рибалчани знову побігли вперед і пропустили кілька гострих контратак. У ці хвилини грою орільців уміло диригував Роман Толмачов. Він і сам двічі виходив віч-на-віч із воротарем суперників, але реалізувати ці моменти не зміг. А потім, учергове обвівши захисника, Роман наважився на удар із середньої дистанції. І влучив майже у «дев’ятку» воріт. Але й другий пропущений гол не знітив футболістів із Козельщинського району. Наприкінці першого тайму Миколі Телятнику вдалося відквитати один гол. А у другому таймі більш мобільні і витривалі рибалчани ще більше натисли на канавців і Сергій Жеребило зробив рахунок у грі нічийним. Більше голів у цьому матчі не було.
За схожим сценарієм розгорталися події і в матчі між «Прапором» та «Ветмедициною». Більше атакували «прапоряни», а першими забивали «медики». Рахунок у грі відкрив Ігор Максимчук, який номінально виконував функції захисника «Ветмедицини». Він зважився на сольний прохід по центру і завершив його влучним ударом. «Прапоряни» досить швидко відповіли голом Дмитра Жугана. І знову швидко пропустили. Захисник «Ветмедицини» Олександр Каїра ввів м’яч із аута, а його партнер Володимир Літош першим же дотиком пробив по воротах. Не можна сказати, що удар був гарматним, але воротаря несподіваний маневр таки дезорієнтував і м’яч закотився у ворота «Прапора».
У другому таймі ініціативу на себе взяв, напевне, кращий гравець «прапорян» Олександр Борзовець. Він і обводив, і паси роздавав, і сам бив по воротах. І зрештою зрівняв рахунок. Кінцівка поєдинку пройшла в обопільних атаках. Могли виграти і «прапоряни», і «медики». Але доля розпорядилася так, щоб напружений матч завершився внічию.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2011, 09:52 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації