Вхід | Реєстрація

Володимир Проскура: «Якщо скаржитися, то зараз!»

Володимир Проскура: «Якщо скаржитися, то зараз!»
У Кобеляках, зліва від будівлі РЦКіД (територія, де в цьому році було встановлено новорічну ялинку), начальник відділу культури та туризму планує збудувати літній танцмайданчик.
Відділу культури виділили 1200 гривень для ремонту цегляного паркану, стан якого погіршується з кожним днем. Однак у планах Володимира Проскури не лише реставрувати паркан, а й добудувати його та створити літній танцмайданчик.
— Я планую знайти цеглу, бувшу у використанні. Для початку закласти розвалини, потім обкласти парканом цю ділянку, де вже є готовий заасфальтований танцмайданчик. Тут, позаду (показує — авт.), я планую створити маленьку сценку, встановити лавочки. А он росте висока пишна сосна, яку кожного року можна прикрашати. Тому святкові заходи на майданчику будемо проводити не лише влітку, а й у зимній період. Я відвідав приватні дискотеки райцентру, вони орієнтовані виключно для підлітків. Людям 20–30 років просто немає де відпочити. Також хочу створити джазову групу, яку відвідуватимуть ті, кому за 50–60 років.
Серед плюсів майбутнього танцмайданчика Володимир Проскура також назвав відсутність поблизу житлових будинків. А для підтримки порядку він хоче встановити над майданчиком камеру спостереження.
Проблемою може бути те, що танцмайданчик планується будувати біля пам’ятного знака «Борцям за владу рад». Володимир Проскура побоюється, що після того, як танцмайданчик збудують, з’являться невдоволені таким близьким розміщенням дискотеки до стели.
— Незадоволеними, в першу чергу, можуть бути члени ради ветеранів, — припускає Володимир Костянтинович. — Сьогодні (12 січня — авт.) у райдержадміністрації відбулася нарада, де ми довели до відома ветеранів свої плани будівництва майданчика. Члени ветеранської організації пообіцяли питання дослідити та обговорити. Я переконливо прохаю кобелячан:  якщо хочете поскаржитися, робіть це зараз, а не тоді, коли почнеться будівництво.
Щоб висловити свої претензії або поділитися власними поглядами та ідеями стосовно планів будівництва танцмайдан­чика, звертайтесь безпосередньо до Воло­димира Проскури за телефонами (099)229-33-73 або 3-12-80.
За словами Володимира Костянтиновича, фінансування культури в районі зменшилося на півмільйона, інакше кажучи, скоротилося на 10 %. Тому коштів не вистачить навіть на заробітну плату. Планується скорочення близько 30 відсотків працівників культури. Створивши танцювальний майданчик при РЦКіД, відділ культури матиме можливість заробляти кошти та створювати конкуренцію приватним дискотекам.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. New York / 2 жовтня 2011, 06:45
Ну шо, побачили? )))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації