Вхід | Реєстрація

Новий «ВАЗ» для новосанжарської міліції

Новий «ВАЗ» для новосанжарської міліції
Наприкінці новорічних свят районні правоохоронці отримали нове авто.
Вручення ключів від нових автівок відбувалося 11‑го січня на плацу обласного управління МВС України. Представникам райвідділів ключі вручав заступник начальника обласної міліції Олександр Донець. Працівникам міліції з усієї області передали 22 автомобілі марки «ВАЗ»: «21077», «2140», «2107» та «Део-Есперо». Новосанжарському райвідділу дістався автомобіль «ВАЗ-2140»-«Нива». Наприкінці заходу всі автомобілі, за традицією, освятив полтавський священик.
Отриманий автомобіль передали на чергову частину Ново­сан­жарського райвідділу. Довго у гаражі йому відстоюватися не довелося. Того ж 11‑го січня машина вже вивезла на пригоду оперативну групу.
— Отриманий автомобіль дозволить ще більше покращити якість та результати нашої роботи, — зазначив начальник Новосанжарського райвідділу Сергій Махно. — Адже часто від оперативного прибуття групи на місце події напряму залежить швидкість подальшого розкриття справи.
Як відмічають уже досвідчені міліціонери, автомобіль типу «Нива» для районної міліції — у самий раз. І при цьому згадують старий епізод, коли оперативній групі довелося добиратися до сусідньої із Новими Санжарами Клюсівки по свіжих снігових заметах. Звичайний легковик там одразу засів би, а от райвідділівський «УАЗ» пройшов на двох мостах, як танк.
Напевно, не один раз виручить міліціонерів і нова «Нива». Головне, щоб до нового авто давали ще й недешевого нині бензину…

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2011, 11:53 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації