Вхід | Реєстрація

Володимир Шовкошитний зустрівся з полтавськими школярами й освітянами

Відомий український письменник і громадський діяч, заступник голови Української народної партії Володимир ШОВКОШИТНИЙ 19 січня зустрівся із старшокласниками Полтавського міського ліцею №1 ім.І.П.Котляревського, вчителями в Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти та з журналістами в обласній телерадіокомпанії «Лтава».
Виховати українських патріотів – ця тема була головною під час спілкування В.ШОВКОШИТНОГО з полтавцями. Маючи великий досвід на ниві державотворення (він безпосередній учасник відновлення української незалежності, як народний депутат у Верховній Раді першого скликання розробляв основні державотворчі документи, організовував перепоховання в Україні Василя Стуса, Юрія Литвина, Олекси Тихого), ШОВКОШИТНИЙ переконаний, що нове покоління, яке любитиме свою землю, свій народ, шануватиме його мову, культуру й традиції, зробить Україну сильною й стабільною державою, яку поважатимуть і з якою рахуватимуться у світі.
Володимир ШОВКОШИТНИЙ сповідує біблійний принцип «не накопичуй скарбів, бо де скарб твій, там і серце твоє». Головний скарб людини – це скарб духовний. Про це він говорив юним полтавцям і їхнім наставникам. Цим просякнуті і книги, які автор презентував. Серед них – нова поетична збірка «Торкнутися небес», у якій понад 200 віршів про кохання, про людину, про Україну, про Бога і хресну путь, про звичайного українця, патріота й альтруїста, що має в серці високу мрію й запалює свічу щоб вивести нас із темряви.

Автор: Настя ТОПОЛЯ, прес-служба УНП


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 січня 2011, 10:28 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації