Вхід | Реєстрація

На Решетилівщині вийшов на маршрут новий шкільний автобус

На Решетилівщині вийшов на маршрут новий шкільний автобус
20 січня 2011 року на території навчально-виховного комплексу «Школа І ступеня-дитячий садок» Решетилівської селищної ради, розташованого у мікрорайоні Новоселівка, відбулась урочиста церемонія передачі шкільного автобуса, за участю голови районної ради, заступника голови РДА, селищного голови та активу району.
Мікропроект «Шкільний автобус» було реалізовано Решетилівською селищною громадською організацією «Решетилівське Віче» за сприяння районної ради та Решетилівської селищної ради, в рамках спільного проекту ЄС та ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
Цей мікропроект — бонус для ГО «Решетилівське Віче» за успішну реалізацію проекту «Капітальний ремонт артезіанської свердловини в мікрорайоні Новоселівка», що дало можливість взяти участь у додатковому проекті «40++».
Успішним стало і закінчення 2010 року для громади Решетилівського району. Тільки у грудні минулого року силами територіальних громад за сприяння районної ради та райдержадміністрації було відновлено роботу дитячого садка в с. Нова Михайлівка та відкрито дитячий садок в с. Федіївка. Реконструйовано та поновлено роботу опорного пункту міліції з охорони громадського порядку в с. Жовтневе.
21 січня поточного року відбулось засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради, де затверджено Положення та план роботи Координаційної ради на 2011 рік, проведено семінар-навчання на тему: «Загальні правила поведінки державного службовця», обговорено й інші питання, по яких прийняті відповідні рішення.
Після закінчення засідання Координаційної ради всі присутні спільно з представниками райдержадміністрації та активом району взяли участь в урочистих заходах та покладанні квітів до пам`ятника Т.Г.Шевченку з нагоди Дня Соборності України.

Автор: Полтавська обласна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 січня 2011, 14:55 | Решетилівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації