Вхід | Реєстрація

Комісія рекомендує перейменувати

Перейменувати вулицю Пролетарську на вулицю Анатолія Кукоби рекомендувала комісія з питань найменування та перейменування елементів міського середовища та інфраструктури, увічнення пам’яті осіб та подій, засідання якої провів заступник міського голови Діонісій Каплін. Ця пропозиція до мерії надійшла від Фонду захисту і підтримки талановитих дітей.
Міський голова Олександр Мамай висловив своє ставлення чітко: вулиця має носити ім’я видатного полтавця, затрати мешканцям будуть компенсовані. Тож на засіданні дано доручення відповідним службам щодо вироблення механізму перейменування: визначити кількість мешканців, зареєстрованих транспортних засобів, провести громадські слухання. В якому обсязі відбуватиметься компенсація юридичним особам, наразі невідомо.
Також не викликала заперечень ідея увічнити пам'ять Героя Радянського Союзу Кузьми Нездолія меморіальною дошкою на будинку, де він мешкав (вул. Гоголя, 35).

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2011, 10:48 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації