Вхід | Реєстрація

Для школярів області планують обладнати 76 природничо-математичних кабінетів

Для школярів області планують обладнати 76 природничо-математичних кабінетів
Для зміцнення матеріально-технічної та навчально-методичної бази шкіл області, придбання лабораторно-демонстраційного обладнання для кабінетів природничо-математичних дисциплін планують спрямувати понад 54,5 млн. грн. Фінансування розраховане на п'ять років на передбачає виділення коштів з обласного, районних бюджетів та бюджетів місцевого самоврядування.
Такі розрахунки, у рамках Програми комплексного розвитку освітньої галузі області на 2011-2015 роки, підтримали сьогодні на засіданні постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури.
«Сьогодні в області маємо лише 67 сучасних навчальних кабінетів. Ми передбачаємо придбати на всі наші райони і міста за кошт обласного бюджету за 5 років 76 кабінетів природно-математичного циклу (лабораторне обладнання)», - сказав під час виступу начальник Головного управління освіти і науки облдержадміністрації Володимир Мирошниченко.
Орієнтовний обсяг фінансування даного напрямку програми становить 54 млн. 535,1 тис. грн, у тому числі 29 млн. 895,1 тис. грн. - з обласного бюджету та 24 млн. 640 тис. грн. - з районних бюджетів.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації