Вхід | Реєстрація

На Полтавщині міліціонери викрили лігво наркозлочинців на другий день його існування

На Полтавщині міліціонери викрили лігво наркозлочинців на другий день його існування
Працівники Решетилівського РВ затримали місцевого мешканця, який надавав власне житло для виготовлення та вживання наркотичних засобів. Наркопритон діяв у селищі всього два дні.
Ідея заснування «бізнесу» у Решетилівці, подалі від обласного центру, виникла у 35-річного мешканця міста Полтави, раніше судимого за крадіжки, грабежі та незаконне поводження зі зброєю. Мрією швидкого збагачення, без зайвих вагань, швидко перейнявся і мешканець одного із селищ Решетилівського району. Один «інвестував» у справу власний план, інший – власне житло.
Місцем виготовлення та збуту стала непримітна, на думку спритників, звичайна хата, куди потяглися наркозалежні за черговою партією зілля. Та зловмисники  недооцінили пильність громадян і оперативність міліціонерів. Через два дні, з моменту «відкриття», злочинну діяльність чоловіків було викрито.
Під час санкціонованого обшуку оселі, правоохоронці виявили та вилучили приладдя для виготовлення наркотичних засобів, а також шприци з рідиною, в яких, згідно висновку спеціаліста, був опій. Наразі, працівниками міліції встановлюється коло усіх відвідувачів «наркотичного закладу».

Автор: Анна Масельскас, ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2011, 11:24 | Решетилівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації