Вхід | Реєстрація

Міський учнівський екологічний форум

Міський учнівський екологічний форум
У центрі уваги Полтавської міської ради та управління освіти – створення в навчальних закладах умов для формування екологічної свідомості й культури юних полтавців. З цією метою реалізується програма «Полтава – територія здоров’я». Учні міста протягом року беруть участь майже у 40 природоохоронних акціях і конкурсах, а за підсумками 2010 року Полтава посіла 1 місце в області.
25 січня 2011 року в Полтавській гімназії № 17 пройшов міський екологічний учнівський форум, під час якого відбулося нагородження переможців міського етапу щорічного Всеукраїнського конкурсу-огляду екологічних агітбригад і театрів (шоу). З рук почесного гостя форуму міського голови Олександра Мамая переможці та їх керівники отримали грамоти, канцтовари, солодощі та грошові премії від громадського об’єднання «Наш дім – Полтава». Серед агітбригад нагороджені: «Барвиста земля» школи № 5, «Еколог» школи № 22, «Надія» школи № 34. Серед екологічних театрів (шоу): «Джерело» гімназії № 17, «Дивосвіт» школи № 11, «Горицвіт» школи № 26.
У форумі також взяли участь представники інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста, Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, кафедри екології Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.
Проведення форуму стало звітом учнівських колективів про природоохоронну роботу за рік. На сцені презентували свої досягнення екологічна агітбригада школи № 5 «Барвиста земля» та екологічний театр (шоу) гімназії № 17 «Джерело».

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2011, 15:51 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації