Вхід | Реєстрація

Навпроти міліції зупинятись не можна

Навпроти міліції зупинятись не можна
У четвер відбулося чергове засідання виконкому Кобеляцької міської ради.
Як завжди, питань, винесених на розгляд  міськвиконкому, вистачало. Їх було близько сотні. А розгляд питань порядку денного зайняв три години.
Спочатку завідуюча фінансовим відділом міськради Надія Назарова проінформувала присутніх про перспективи бюджетного року. Вони не надто райдужні, незважаючи на те, що до міської казни повинно надійти 5 мільйонів 770 тисяч гривень. Це найбільша цифра в сучасній історії Кобеляк. Але й цих грошей не вистачить для поступального розвитку міської інфраструктури. Їх не вистачає навіть для нормального «проїдання». Про цьому наголосив міський голова Олександр Ісип. Уже зараз, по закінченню першого місяця бюджетного року, виникають проблеми із виплатою зарплати бюджетникам та сплатою рахунків за спожиту електроенергію. Тому міській владі доводиться вживати малопопулярні заходи щодо скорочення бюджетних витрат. Уже «зрізана» зарплата, у тому числі і міському голові. Крім того, економити планують і на дитсадках. Зокрема, планується, що вони опікуватимуться дітками із 7.30 до 18 години, а не із 7 до 19. Це, в свою чергу, призведе до скорочення в штатному розпису дитсадків. Простіше кажучи, хтось втратить у зарплаті, а можливо, і позбудеться робочого місця. Проти такого рішення гаряче протестувала Любов Старостіна. Вона навіть сказала міському голові: «Олександр Михайлович, краще мене скоротіть». На що почула у відповідь: «На жаль, можливо й таке. Може статися, що в Кобеляках буде один завідувач на два дитсадки».
Несподівано «гарячим» виявилось обговорення листа, який надійшов із Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ. У ньому правоохоронці прохають встановити навпроти будівлі райвідділу обмежувальний знак «Зупинка заборонена». Цього вимагають інструкції Міністерства внутрішніх справ. Частина членів виконкому одразу згодились піти назустріч проханню міліціонерів. Інші почали протестувати, вважаючи, що встановлення цього знаку лише завдасть клопоту автовласникам, які за звичкою паркуватимуться навпроти райвідділу, а потім сплачуватимуть солідний штраф. Урешті-решт прийняли «Соломонове рішення»: знак буде встановлено, але зона його дії обмежуватиметься 20–30 метрами.
Так що, шановні автовласники, будьте уважними, паркуючись навпроти Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ. Невдовзі за це ви будете змушені понести адміністративну відповідальність.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2011, 13:52 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації