Вхід | Реєстрація

Мер Полтави пригрозив журналісту звільненням

Мер Полтави Олександр Мамай під час позачергової сьомої сесії Полтавської міськради у присутності депутатів та місцевих ЗМІ підняв журналіста комунальної газети «Полтавський вісник», позаштатного кореспондента видання «Обком» та звинуватив його у поширенні неправдивої інформації.
Мова йшла про публікацію, яка вийшла на «Обкомі» про порушення кримінальної справи щодо керівника «Полтаваелектроавтотрансу». Олександр Мамай запевнив, що кримінальної справи стосовно керівника цього підприємства ніхто не порушував. У свою чергу, Олександр Брусенський зауважив, що інформацію отримав від достовірного, щоправда, не офіційного, джерела інформації.
Близько десяти хвилин мер «виховував» журналіста. Потім пригрозив, що, при необхідності, він та депутатський корпус міської ради клопотатимуться про звільнення Олександра Брусенського з газети «Полтавський вісник».

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2011, 19:30 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації