Вхід | Реєстрація

Ветерани проти дискотеки біля Будинку культури

Несподіваний резонанс викликав оприлюднений у районних ЗМІ задум завідуючого районним відділом культури Володимира Проскури щодо будівництва дискотеки в центрі Кобеляк.
Як один із варіантів розміщення місця відпочинку молоді Володимир Костянтинович запропонував майданчик, що поряд із районним центром культури і дозвілля. Колись там стояв списаний літак, котрий слугував спочатку місцем проведення дитячих екскурсій, а згодом — монументом. У цьому ж році тут встановлювали головну міську ялинку.
Дізнавшись про зміст пропозиції завідуючого відділом культури, одразу висловили своє бачення ситуації активісти міської організації ветеранів війни та праці. Вони категорично не погоджуються з тим, щоб саме на згаданому місці розташувати танцмайданчик для відпочинку молоді. Ветерани навіть провели голосування з цього приводу. Із 32?х присутніх на зібранні  24 проголосували проти.
Натомість відділу культури і його керівнику запропоновано взяти на баланс Стелу «Борцям за владу рад» і відремонтувати цю архітектурну споруду.
Підстави для негативного сприйняття ветеранами пропозицій Володимира Проскури, звичайно, є. Активісти ветеранського руху побоюються нових хуліганських актів з боку молоді по відношенню до радянської символіки. Нагадаємо, що протягом кількох років від рук невідомих хуліганів неодноразово потерпали пам’ятник Володимиру Леніну та меморіальний комплекс на честь воїнів загиблих у Великій Вітчизняній війні.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації