Вхід | Реєстрація

На підприємстві мера сталася пожежа. Загинув сторож

На підприємстві мера сталася пожежа. Загинув сторож
Пожежа сталася у сторожці ТОВ «Інтер-Агро», в якій знаходився 28-річний сторож.
— Виникла пожежа 2 лютого десь о пів на третю ночі, — повідомила Світлана Рибалко, помічник начальника з питань взаємодії із засобами масової інформації ГУ МНС України у Полтавській області. — Тому, вочевидь, і не вдалося врятувати людину. Адже була ніч. Сталося це по вулиці Садовського в господарчій будівлі підприємства ТОВ «Інтер-Агро»  Пожежу помітив інший сторож, який, мабуть, знаходився десь поруч.  Вогнем знищено господарчу будівлю розміром 15?6 м. Збитки  складають приблизно 5 тисяч гривень. Але це ще  не остаточна сума. Поки що іде встановлення як причини загибелі людини та пожежі, так і повної суми збитків.
Як розповіли пожежники, загорання в сторожках різних підприємств — випадки досить часті й трапляються, зазвичай, через недбалість самих сторожів (паління, неправильна експлуатація обігрівачів тощо).

Довідка
Підприємство «Інтер-Агро» відоме в Полтаві та Україні як одне з потужних сільськогосподарських підприємств, керівником якого є мер Полтави Олександр Мамай. Як повідомляє сайт громадської благодійної організації «Наш дім Полтава», котру теж очолює уже кілька років Олександр Федорович, сільськогосподарське підприємство «Інтер-Агро» забезпечує робочими місцями понад п’ять тисяч мешканців області. Понад 400 доярок щоденно надоюють 60 тонн молока з семи тисяч корів для потреб області. Більше 2000 трактористів та комбайнерів обробляють понад 40 тисяч гектарів землі, працюючи на двох тисячах одиниць сучасної техніки. Понад 1000 інженерно-технічних працівників координують злагоджену роботу всіх відділів, підрозділів і цехів. Більше 200 водіїв обслуговують 120 багатотонних вантажівок. Задля ефективності виробництва, створив «повний замкнутий цикл»: самостійно вирощує, збирає та зберігає зерно. А на його елеваторах, де зберігається урожай, працюють більше 500 осіб.

Автор: Юлія Корж


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2011, 18:22 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації