Вхід | Реєстрація

Полтавці біля приміщення ОДА обнімалися з деревами

Полтавці біля приміщення ОДА обнімалися з деревами
Обійняти дерева у Полтаві, на знак підтримки киян, що зібралися біля стін Адміністрації Президента, прийшло зовсім мало людей.
Головною метою організованого флешмобу є вимога заветувати та відправити на доопрацювання за участі громадськості закон «Про регулювання містобудівної діяльності» (номер законопроекту 7418).
Нагадуємо, 13 січня 2011 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності (щодо скорочення дозвільних процедур у будівництві)».
Згідно з цим законом, будівельники отримають можливість зрубувати дерева без спеціального дозволу.
На флешмоб, який відбувався біля Полтавської ОДА прийшло десь 12 полтавців, половина з яких були журналісти.
— Причиною такої низької явки, мабуть, є той факт, що сама ідея з’явилися пізно – учора чи позавчора, — розповіла Юлія Мельник, співорганізатор флешмобу у Полтаві. – Цей флешмоб є підтримкою киянам, які зараз мітингують біля Адміністрації Президента. Адже закон «Про регулювання містобудівної діяльності» дає можливість забудовникам безнаказано вирубувати дерева.
Полтавців обурює те, що, згідно із законом «Про регулювання містобудівної діяльності», рішення прийматимуться без участі громадскості.
— Я прийшов підтримати українські дерева, — говорить Олександр Козлов, методист інституту післядипломної освіти у Полтаві. – Адже мене обурює те, що подібні законопроекти приймаються без залучення громадскості. І на скільки мені відомо, то згідно із законом «Про регулювання містобудівної діяльності», громадкість не повинна втручатися у питання будівництва.
Під час флешмобу в Полтаві лише троє людей обіймало дерева.

Автор: Юлія Корж, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2011, 19:04 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації